Quantcast

Ο κόσμος του hip-hop, του σινεμά και του NBA αποχαιρετάει τον DMX που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

Press X to pay respects

THE NERDSTREAM

12 Απριλίου 2021

Τα ξαφνικά νέα ήρθαν την Παρασκευή, όταν ανακοινώθηκε το δυσάρεστο: ο ράπερ DMX, κατά κόσμον Earl Simmons, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών μετά από drug overdose. Για την ακρίβεια, ο ράπερ-ορόσημο των 90s και 00s εισήχθη στις 2 Απριλίου σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκη έπειτα από καρδιακή προσβολή και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή μια βδομάδα αργότερα.

Ο DMX ήταν βεβαίως ένας ράπερ που υπήρξε καθοριστικός για το mainstream hip-hop των τελευταίων 20 χρόνων, έχοντας δημιουργήσει bangers όπως τα Party Up (Up in Here), Where the Hood At?, Ruff Ryders’ Anthem και X Gon’ Give It to Ya. Το τελευταίο μάλιστα έχει εμφανιστεί πολλάκις στην οθόνη, σε πράγματα όπως το Rick and Morty, το Shameless, το Euphoria και βέβαια το Deadpool.

Εκτός αυτών, ο DMX εμφανίστηκε επίσης σε κάμποσες χολιγουντιανές ταινίες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται τα Exit Wounds, Cradle 2 the Grave και Romeo Must Die. Η μεγάλη δημοτικότητα που είχε γενικά στην pop κουλτούρα οδήγησε στην εμφάνιση πολλών επικήδειων tributes στα social media κατά το σαββατοκύριακο.

Τσεκάρετε παρακάτω τι έγραψαν για τον DMX celebrities του hip-hop, του σινεμά και του NBA. Και RIP, φυσικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aaliyah Haughton (@aaliyah)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabrielle Union-Wade (@gabunion)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Questlove (@questlove)

Best of internet