Quantcast

Το νέο Space Jam κάνει την Lola Bunny λιγότερο hot και ρίχνει cancel στον Pepe Le Pew, το ίντερνετ χάνει την ψυχραιμία του

Κοιμηθήκαμε σε έναν κόσμο και ξυπνήσαμε σε έναν άλλο

THE NERDSTREAM

9 Μαρτίου 2021

Άλλο ένα σκληρό χτύπημα στην παιδική μας ηλικίας από τα αδίστακτα στελέχη του Hollywood. Όπως πιθανώς να έχετε δει, πολύ σύντομα θα έχουμε στις οθόνες μας ένα νέο Space Jam με τον LeBron James στη θέση του Michael Jordan. Αφού η Warner την περασμένη βδομάδα έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της ταινίας, γρήγορα ξεκίνησαν οι αντιδράσεις για τις αλλαγές που έχουν γίνει στους χαρακτήρες των Looney Tunes.

Για παράδειγμα, η Lola Bunny θεωρήθηκε πως ήταν υπερβολικά sexualized στην πρώτη ταινία, κι έτσι αποφασίστηκε να μειωθεί το hotness της (κυρίως μέσα από δραστική μείωση στήθους). Γιατί ως γνωστόν δε μπορεί ένας χαρακτήρας να είναι hot με συμβατικά κριτήρια και ταυτόχρονα να είναι ολοκληρωμένος, να τον παίρνουν σοβαρά οι υπόλοιποι χαρακτήρες, να είναι άξιος σεβασμού από το κοινό κλπ.

Σε ένα διαφορετικό μέτωπο, ανακοινώθηκε πως η Warner αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τον Pepe Le Pew στη νέα ταινία, παρόλο που είχαν γυριστεί ήδη σκηνές μαζί του. Ο λόγος είναι ότι υπήρξαν αντιδράσεις για το γεγονός ότι στο παρελθόν ο χαρακτήρας ήταν γλοιωδώς και παραβιαστικώς πέφτουλας. Οπότε αντί απλά να σταματήσουν να τον γράφουν ως κρίπουλα, αποφάσισαν να τον αφαιρέσουν εντελώς από την ταινία.

Προφανώς, σε αμφότερα τα μέτωπα ένα σημαντικό κομμάτι του ίντερνετ έχασε την ψυχραιμία του. Παρόλα αυτά, θα αναγκαστούμε να θέσουμε τα δύσκολα ερωτήματα. Μπορούμε να ζήσουμε με λιγότερο hot Lola Bunny; Ναι, μπορούμε. Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς κρίπουλα Pepe Le Pew. Ναι, μπορούμε. Προχωράμε λοιπόν. Για τα υπόλοιπα, η ταινία έρχεται 16 Ιουλίου.

Best of internet