Quantcast

Η Evan Rachel Wood κατηγορεί τον Marilyn Manson για βιασμό και κακοποίηση, ακολουθούν καταγγελίες 4 ακόμα γυναικών

Την ίδια ώρα ο μουσικός απομακρύνεται από τη δισκογραφική του εταιρεία αλλά κι από τις τηλεοπτικές σειρές όπου επρόκειτο να εμφανιστεί

THE NERDSTREAM

2 Φεβρουαρίου 2021

Την ώρα που το κύμα καταγγελιών του MeToo έφτασε επιτέλους και στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια μαρτυρίες γυναικών σχετικά με την κακοποίησή τους από διάσημους άνδρες της κινηματογραφικής ή μουσικής βιομηχανίας και της pop κουλτούρας γενικότερα. Από χτες, λοιπόν, στο επίκεντρο βρίσκονται οι καταγγελίες της Evan Rachel Wood για τον Marilyn Manson.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο Westworld είχε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για κακοποιητική σχέση αλλά χωρίς να κατονομάσει τον πρώην σύντροφό της, κάτι που τελικά έκανε χτες στο Instagram αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για τον Marilyn Manson. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2007, όταν εκείνη ήταν 18 ετών κι εκείνος 36, και σύμφωνα με την ίδια περιλάμβανε χρόνια χειραγώγηση και κακοποίηση.

Το 2018 μάλιστα η Wood είχε καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων, περιγράφοντας τον όσα έζησε ως θύμα ψυχολογικής και σωματικής βίας, σημειώνοντας ότι είχε βιαστεί επανειλημμένα. Παρόμοια εμπειρία είχαν 4 ακόμα γυναίκες που κατήγγειλαν επώνυμα τον Manson μετά το post της Wood, ενώ την υποστήριξή της δήλωσε κι η Rose McGowan που στο παρελθόν υπήρξε αρραβωνιασμένη μαζί του.

Ο ίδιος ο Manson σε δικό του post αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας πως όλες οι ερωτικές του σχέσεις ήταν συναινετικές. Στο μεταξύ, η δισκογραφική του εταιρεία, Loma Vista, αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία της μαζί του, ενώ παρόμοια απόφαση πήραν κι οι τηλεοπτικές σειρές American Gods και Creepshow όπου επρόκειτο να εμφανιστεί ο Manson.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilyn Manson (@marilynmanson)

Στο μεταξύ, η state senator από την Καλιφόρνια, Susan Rubio, κάλεσε το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να αναλάβουν την υπόθεση και να διερευνήσουν διεξοδικά τις καταγγελίες τον γυναικών που μίλησαν για την κακοποίησή τους από τον Manson.

Best of internet