Quantcast

Η A24 βάζει μπροστά μια ταινία με την Michelle Williams και μια σειρά με την Amy Adams για το 2021

Το αγαπημένο μας indie studio συνεχίζει να μας κακομαθαίνει στα καλύτερα

THE NERDSTREAM

29 Ιανουαρίου 2021

Έχουμε πλέξει πολλάκις το εγκώμιο για τις παραγωγές της Α24, χωρίς να πρωτοτυπούμε φυσικά. Είναι γνωστό εξάλλου πως το αμερικάνικο indie studio μας έχει δώσει μερικές από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων αρκετών χρόνων. Κι ενώ περιμένουμε φέτος τα πολυαναμενόμενα Saind Maud και The Green Knight, τώρα έχουμε νεότερα σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας.

Μετά το περσινό υπέροχο First Cow, η Kelly Reichardt ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά τόσο με την A24 όσο και με την Michelle Williams, με την οποία έχουν φτιάξει επίσης άλλες τρεις ταινίες στο παρελθόν: το Wendy & Lucy, το Meek’s Cutoff και το Certain Women. Το νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ τους λοιπόν θα ονομάζεται Showing Up και το ανακοίνωσε αυτές τις μέρες η ίδια η Reichardt στο A24 Podcast.

Ταυτόχρονα, η Α24 ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με την Amy Adams για την παραγωγή ενός τηλεοπτικού φεμινιστικού western που θα έχει τον τίτλο Outlawed. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα πρωταγωνιστεί η ίδια η Adams, αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι θα είναι παραγωγός μέσω της εταιρείας της, Bond Group Entertainment, η οποία έφτιαξε επίσης το Sharp Objects για λογαριασμό του HBO.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η Α24 έχει επεκταθεί φουλ στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, δίνοντάς μας το υπερ-πετυχημένο Euphoria αλλά και το λιγότερο πετυχημένο Moonbase 8. Περιμένουμε με ανυπομονησία και αισιοδοξία τα νεότερα.

Best of internet