Quantcast

Ο δημιουργός του Black Mirror ετοιμάζει mockumentary για το 2020, γιατί αν όχι αυτός τότε ποιος

Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνει κανένας άλλος τι γίνεται

THE NERDSTREAM

1 Δεκεμβρίου 2020

Πόσες φορές έχετε πει ή έχετε ακούσει ότι η πραγματικότητα γύρω μας, εν έτει 2020, μοιάζει με επεισόδιο Black Mirror; Ε, για όλες αυτές τις φορές που κάναμε αυτήν την εξαιρετικά πρωτότυπη σκέψη, λοιπόν, ο δημιουργός του Black Mirror  αποφάσισε να πάρει το ίδιο το 2020 και να το κάνει ταινία. Δηλαδή, ντοκιμαντέρ. Δηλαδή, mockumentary, γιατί αυτός είναι.

Όπως μάθαμε, ο Charlie Brooker, ο οποίος ούτως ή άλλως μέσα στην άνοιξη έκανε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα στον covid για να θυμηθεί τα παλιά καλά χρόνια του Wipe, ετοιμάζεται να φτιάξει ένα mockumentary για λογαριασμό του Netflix όπου θα πραγματοποιεί την δική του σατιρικοδυστοπική ανασκόπηση του σωτήριου έτους 2020.

Ακόμα δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά ξέρουμε ότι στο πρότζεκτ θα εμφανίζεται ο Hugh Grant, ο οποίος αποκάλυψε την είδηση σε μια πρόσφατη συνέντευξή του για το τηλεοπτικό The Undoing που ολοκληρώθηκε αυτές τις μέρες. Κατά τ’ άλλα, αν θέλετε λίγο περισσότερο προφητικό Brooker, τσεκάρετε το Dead Set για το οποίο τα λέγαμε τις προάλλες με αφορμή την ελληνική αναβίωση του Big Brother.

Κατά τ΄άλλα, όπως είπε κι ο ίδιος πρόσφατα, μην περιμένετε περισσότερο Black Mirror στα κοντά…

Best of internet