Quantcast

Ο George R.R. Martin διαλέγει την χειρότερη σκηνή Game of Thrones, στρίβοντας κι άλλο το μαχαίρι στην πληγή

Κι επιλέγει προφανώς κάτι τελείως άκυρο σαν κλασικός σαδιστικός γέροντας που είναι

THE NERDSTREAM

1 Οκτωβρίου 2020

Πάνω που έχουμε καταφέρει να ξεχάσουμε, πάνω που πάμε να θάψουμε επιτέλους το τραύμα, έρχεται κάτι καινούριο που μας επαναφέρει τις μνήμες του Game of Thrones, της σειράς που υποσχέθηκε να γίνει το μεγαλύτερο τηλεοπτικό έπος όλων των εποχών και μετά πήρε αυτήν την υπόσχεση και μας την έδωσε να την φάμε.

Τώρα λοιπόν ο συντάκτης του Entertainment Weekly που έγραφε κάθε βδομάδα τις αναλύσεις των επεισοδίων της σειράς του HBO, ο James Hibbert δηλαδή, αποφάσισε να εκδώσει ένα βιβλίο για το GoT με τον τίτλο Fire Cannot Kill a Dragon, στο οποίο μεταξύ άλλων περιέχεται και μια συζήτηση με τον George R.R. Martin.

Σ’ αυτήν την συζήτηση, ο Hibbert ρωτάει ευθαρσώς τον Martin για το ποια θεωρεί πως ήταν η χειρότερη σκηνή της σειράς, η σκηνή που τον απογοήτευσε περισσότερο απ’ όλες όσον αφορά την μεταφορά των David Benioff και D.B. Weiss από το χαρτί στην οθόνη. Κι ο Martin, με μια αριστοτεχνική ντρίμπλα που απέφυγε την αναφορά στην κατρακύλα των τελευταίων κύκλων, διάλεξε μια σκηνή του πρώτου κύκλου με τον King Robert.

Συγκεκριμένα, μιλάει για την σκηνή του κυνηγιού του Robert Baratheon και λέει πως λόγω περιορισμένου μπάτζετ η σειρά δε μπορούσε να δείξει την επική κυνηγετική αποστολή (;!) που φαντασιώθηκε ο συγγραφέας. Σύμφωνα με τον ίδιο: “Θα είχε συνοδεία 100 ατόμων. Θα υπήρχαν άλογα και άμαξες και σκύλοι. Θα υπήρχαν ιχνηλάτες και κυνηγοί και λάβαρα και τρομπέτες. Δε θα ήταν με τα πόδια σ’ ένα δάσος και τρεις ακόμα φίλους, ελπίζοντας ότι θα συναντήσουν κανένα αγριογούρουνο”.

Θυμηθείτε παρακάτω την σκηνή και αναφωνήστε μαζί μας: γάμησέ μας κι εσύ ρε Martin.

Best of internet