Quantcast

Ο Sacha Baron Cohen μεταμφιέστηκε σε ακροδεξιό καουμπόη ξεσηκώνοντας ρατσιστικό πλήθος, γιατί αυτός είναι

Ξαναζούμε στιγμές Who Is America?

THE NERDSTREAM

30 Ιουνίου 2020

Πραγματικά, κανένας δεν κάνει αυτό που κάνει ο Sacha Baron Cohen. Μπορεί να μην γελάς, μπορεί να κριντζάρεις, μπορεί να σε πιάνει κατάθλιψη – αλλά κανένας δεν είναι σαν αυτόν. Και δύο χρόνια μετά το συνταρακτικό Who Is America?, ο κωμικός με τα χίλια πρόσωπα ξαναχτυπά τώρα που η Αμερική τον έχει ανάγκη περισσότερο.

Το περασμένο Σάββατο, λοιπόν, η ακροδεξιά πολιτοφυλακή Washington State Three Percenters διοργάνωνε μια συγκέντρωση στην Ολύμπια της Ουάσινγκτον για το δικαίωμα στην οπλοκατοχή και την οπλοχρησία, αλλά και το δικαίωμα να μην φοράνε μάσκα κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορονοϊού. Εκεί, εμφανίστηκε ένας hillbilly τραγουδιστής με μούσια, σαλοπέτα, καουμπόικο καπέλο και bluegrass μπάντα. Κι άρχισε να τραγουδάει.

Οι στίχοι βέβαια περιείχαν όλα τα hits. Μιλούσανε για τον Barack Obama, για την Hillary Clinton, για τον COVID-19, κι όλα αυτά φυσικά διανθισμένα με μπόλικα ρατσιστικά σχόλια διάσπαρτα εντός τους. Το κοινό δεν κώλωσε βέβαια κι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του μουσικού για ένα sing-along που μεταξύ άλλων περιελάμβανε τους στίχους: “Obama, what we gonna do? Inject him with the Wuhan flu. Hillary Clinton, what we gonna do? Lock her up like we used to do. … Dr. Fauci, what we gonna do? Inject him with the Wuhan flu. WHO, what we gonna do? Chop ’em up like the Saudis do”.

Αρχικά, την πληροφορία ότι πρόκειται για τον Cohen την έδωσε ο τοπικός δημοτικός σύμβουλος James Blair με ένα post του στο Facebook κι έπειτα το Variety διασταύρωσε ότι πρόκειται όντως για τον γνωστό κωμικό σε μια νέα του προσπάθεια να τρολάρει ανηλεώς το ακροδεξιό πλήθος. Τσεκάρετε παρακάτω το απολαυστικότατο βίντεο:

Best of internet