Quantcast

Λατρείας Taika Waititi γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα κρατώντας αγκαλιά τον Baby Yoda, το ίντερνετ λιώνει

Μπορεί να αποσυρθεί πλέον η γιορτή, δεν έχει νόημα

THE NERDSTREAM

22 Ιουνίου 2020

Αν μη τι άλλο, ο παγκόσμιος κινηματογράφος έχει ωφεληθεί τα μάλα από τα daddy issues που οι δημιουργοί ενσωματώνουν μέσα στις ταινίες τους προκειμένου να αγγίξουν την ψυχούλα μας. Κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό για ένα ευχαριστώ προς τους πάντα ανεπαρκείς μπαμπάδες του πλανήτη.

Χτες όμως, ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, ο μέγας λατρείας Taika Waititi που έχουμε αγαπήσει από το What We Do in the Shadows και το Thor: Ragnarok μέχρι το Jojo Rabbit αποφάσισε να τιμήσει την πατρική ταυτότητα ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία κρατάει αγκαλιά τον Baby Yoda του The Mandalorian. H λεζάντα έλεγε απλά: Happy Father’s Day. Love my kids.

View this post on Instagram

Happy Father's Day. Love my kids.

A post shared by Taika Waititi (@taikawaititi) on

Φυσικά, η φωτογραφία προέρχεται από τα γυρίσματα της σειράς, όπου ο Waititi δάνειζε τη φωνή του στο ανδροειδές IG-11 και σκηνοθέτησε το φινάλε της πρώτης σεζόν. Σύμφωνα με το μεγάλο αφιέρωμα του Hollywood Reporter στα γυρίσματα της σειράς, ο σκηνοθέτης δε μπορούσε να σταματήσει να κρατάει αγκαλιά τον Baby Yoda επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, του θύμιζε τα παιδιά του όταν ήταν μωρά. <3

Best of internet