Quantcast

Η καραντίνα μας έφερε το πρώτο reunion της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού μετά από 20 χρόνια

Με χορηγό το Zoom φυσικά

THE NERDSTREAM

1 Ιουνίου 2020

Δεν είναι ότι θέλουμε να είναι συνομωσιολόγοι, φίλες και φίλοι, αλλά πλέον είμαστε αρκετά σίγουροι ότι όλα όσα έχουμε ζήσει τους τελευταίους μήνες είναι ένα σατανικό κόλπο του Zoom να αυξήσει τις μετοχές του. Το καλό είναι ότι αυτό μας έχει δώσει διάφορα events με τη μορφή ψηφιακού reunion, όπως έγινε με το Parks and Recreation και το Community πρόσφατα.

Και τώρα, ήταν η σειρά του Lord of the Rings. Πριν από λίγες μέρες, ο Dominic Monaghan, δηλαδή ο Meriadoc “Merry” Brandybuck αυτοπροσώπως, ανακοίνωσε πως έρχεται ένα διαδικτυακό reunion της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού σχεδόν 20 χρόνια μετά την ταινία του Fellowship of the Ring. Κάπως έτσι έμοιαζε η ανακοίνωση:

Αυτή η εικόνα είναι ένα teaser από το reunion Lord of the Rings που έρχεται την Κυριακή, όπως το ανέβασε στο Instagram ο…

Gepostet von Nerdcult am Donnerstag, 28. Mai 2020

Χτες λοιπόν το reunion βγήκε στον αέρα στο κανάλι του Josh Gad στο YouTube για φιλανθρωπικούς σκοπούς κι έτσι από τις οθόνες μας παρέλασαν οι Sean Astin, Ian McKellen, Elijah Wood, Orlando Bloom, Dominic Monaghan, Billy Boyd, Sean Bean, Viggo Mortensen, Andy Serkis, John Rhys-Davies, Karl Urban, Miranda Otto και Peter Jackson. Δείτε παρακάτω ολόκληρο το 50λεπτο βίντεο:

Best of internet