Quantcast

Η μικρού μήκους ταινία του Spike Lee για την καραντίνα είναι όλη η Νέα Υόρκη μέσα σε 3 λεπτά

Σταθερά μερακλής ο αγαπητός φίλος

THE NERDSTREAM

11 Μαΐου 2020

Είναι σπουδαίος, είναι μεγάλος, είναι μερακλής. Γνωστά πράγματα για τον Spike Lee αυτά, ακόμα κι αν στο παρελθόν μας έχει δώσει από αριστουργήματα μέχρι φόλες (με κάμποσα ενδιάμεσα στάδια βέβαια). Και, αν μη τι άλλο, αν υπάρχει κάποιος ικανός να συνοψίζει το μοναδικά νεοϋορκέζικο πνεύμα αυτής της πόλης είναι εκείνος.

Ε, αυτό ακριβώς έκανε αυτές τις μέρες, εν μέσω καραντίνας και επιδημίας. Η Νέα Υόρκη υπήρξε το επίκεντρο του κορονοϊού στην Αμερική και συνεχίζει να υποφέρει τα  μάλα με πολλά κρούσματα και νεκρούς, καθώς θα βρίσκεται ακόμη σε lockdown έως τις 15 Μαΐου. Ο Spike Lee, λοιπόν, έφτιαξε ένα τρίλεπτο ταινιάκι για την Νέα Υόρκη της καραντίνας, αφιερώνοντάς το στην πόλη και τους κατοίκους της:

Κατά τ’ άλλα, υπενθυμίζουμε πως η επόμενη ταινία του θα έχει τον τίτλο Da 5 Bloods κι έρχεται με το καλό στις 12 Ιουνίου στο Netflix. Ιδού και η αφίσα της:

Είστε έτοιμοι για την επόμενη ταινία του Spike Lee;Ελπίζουμε ναι, γιατί το Da 5 Bloods έρχεται 12 Ιουνίου στο Netflix κι αυτή είναι η επίσημη αφίσα του

Gepostet von Nerdcult am Freitag, 8. Mai 2020

Best of internet