Quantcast

Cinobo: Η νέα ελληνική streaming πλατφόρμα κυκλοφόρησε την κατάλληλη στιγμή

Ήδη από 12 Μαρτίου είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο

THE NERDSTREAM

16 Μαρτίου 2020

Αυτές είναι συμπτώσεις, φίλες και φίλοι. Πάνω που η εξάπλωση του κορονοϊού οδήγησε τον κόσμο στο να μείνει σπιτάκι και να ψάχνει πράγματα να γεμίσει τον χρόνο του, έσκασε μύτη μια νέα ελληνική streaming πλατφόρμα κινηματογράφου. Λέγεται Cinobo (εκ του Cinema No Borders) και ξεκίνησε τη λειτουργία της ήδη από τις 12 Μαρτίου.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα με την μεγαλύτερη συλλογή ανεξάρτητου και arthouse κινηματογράφου στην Ελλάδα, καθώς διαθέτει έναν επιμελημένο κατάλογο εκατοντάδων ταινιών: φιλμ βραβευμένα στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, ταινίες δύσκολα προσβάσιμες στο ευρύ κοινό, τίτλοι που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα και αριστουργήματα του κλασικού κινηματογράφου. Ανάμεσά τους, φυσικά, ταινίες με Όσκαρ, Χρυσούς Φοίνικες και Χρυσά Λιοντάρια, ενώ ιδιαίτερη θέση κατέχουν και μια σειρά από παλιές και νέες ελληνικές ταινίες που είναι δυσεύρετες online.

Όσον αφορά τα τεχνικά ζητήματα, εκτός από το site η θέαση ταινιών στο Cinobo γίνεται και μέσω της εφαρμογής σε smartphone (Αndroid, iOS), tablet και Smart TV (Android, LG). Κατά τ’ άλλα, η πλατφόρμα διαθέτει free trial για 14 μέρες, ενώ περισσότερες πληροφορίες για την συνδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site.

Τσεκάρετε και το trailer του Cinobo:

Best of internet