Quantcast

Για δεύτερη χρονιά χωρίς παρουσιαστή τα Όσκαρ, επιλέγοντας την σωστή και φτηνή λύση

Μπορούν πάντα να ρωτήσουν τον Ricky Gervais βέβαια

THE NERDSTREAM

9 Ιανουαρίου 2020

Γενικά, η Ακαδημία των Όσκαρ δε φημίζεται για τις καλές επιλογές της. Όχι, εδώ δεν αναφερόμαστε καν στην βράβευση ταινιών. Μιλάμε για τις επιλογές που αφορούν την ίδια την Ακαδημία. Ας πούμε, από πέρσι μόνο έχουν κάνει τα εξής. Άργησαν τραγικά να διαγράψουν τον Bill Cosby και τον Roman Polanski. Ανέβασαν το cringe στο θεό προσθέτοντας κατηγορία «δημοφιλών ταινιών», καταργώντας την στα καπάκια. Μπαχάλεψαν το hosting της τελετής διώχνοντας τον Kevin Hart μόλις ελάχιστο καιρό μετά την επιλογή του.

Αυτή η τελευταία απόφαση, βέβαια, οδήγησε και σε κάτι θετικό. Πέρσι τα Όσκαρ δεν είχαν παρουσιαστή. Αυτό χοντρικά σημαίνει ότι έγιναν πιο σύντομα σε διάρκεια και γλιτώσαμε από τους βαρετούς μονολόγους και τα μέτρια αστεία. Και βέβαια οι αναλυτές της τελετής έσπευσαν να σημειώσουν ότι τα ποσοστά τηλεθέασης ανέβηκαν σημαντικά πέρσι, εν μέρει λόγω της πιο σφιχτά δεμένης τελετής.

Έτσι, η Ακαδημία αποφάσισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να προχωρήσει χωρίς παρουσιαστή για την τελετή που αναμένεται στις 9 Φεβρουαρίου. Να πώς το ανακοίνωσε:

Φυσικά, υπάρχουν κι εξαιρέσεις στον κανόνα, αφού αυτή τη βδομάδα ο μονόλογος του host Ricky Gervais στις φετινές Χρυσές Σφαίρες έγινε ένα από τα πρώτα viral πράγματα της νέας χρονιάς.

Best of internet