Quantcast

O Trump έγινε Thanos για την προεκλογική του καμπάνια, υποψιαζόμαστε πως δεν έχει δει την ταινία

Βρισκόμαστε ξεκάθαρα στο darkest timeline

THE NERDSTREAM

12 Δεκεμβρίου 2019

“Α, να, ένας ψυχοπαθής γενοκτονικός τιτάνας πολεμιστής που θέλει να αφανίσει τον μισό πληθυσμό του σύμπαντος. Αυτό θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω.” Δεν ήμασταν παρόντες, αλλά εικάζουμε ότι με αυτά τα λόγια ξεκίνησε το τελευταίο μίτινγκ μεταξύ του Πορτοκαλί Προέδρου των ΗΠΑ και της ομάδας που τρέχει την προεκλογική του καμπάνια. Και το αποτέλεσμα ήταν αυτό:

Ας το εξετάσουμε. Είναι το κεφάλι του Donald Trump πάνω στο κεφάλι του Thanos από το Avengers: Endgame. Σε εκείνη τη σκηνή, αν θυμάστε, ο Λόκο Τιτάνας ετοιμάζεται για ένα ακόμα snappening λέγοντας “I am inevitable”. Η υπόνοια είναι, φυσικά, ότι εξίσου αναπόφευκτη είναι κι η επανεκλογή Trump. Βέβαια, χωρίς να θέλουμε να κάνουμε spoiler στον Trump και στα παιδιά που μας βλέπουν από το σπίτι, αμέσως μετά τον μετατρέπει σε σκόνη ο Iron Man. Ενημερωτικά πάντα.

Το υπέροχο βέβαια είναι πως το βίντεο δεν προέρχεται από τα έγκατα του Reddit ή του 4chan, αλλά από τον λογαριασμό Trump War Room, τον οποίο διαχειρίζεται η επίσημη καμπάνια επανεκλογής του Trump για το 2020. Αυτό βέβαια δεν ενθουσίασε καθόλου τον δημιουργού του χαρακτήρα του Thanos, Jim Starlin, o οποίος δήλωσε ότι ο πρόεδρας είναι ένας πομπώδης ηλίθιος – πράγμα αρκετά έως πολύ ακριβές.

ΟΚ, εντάξει, κι εμείς έχουμε κάνει την πλάκα μας με τον Thanos, αλλά η φάση μάλλον αρχίσει να ξεφεύγει. Από την άλλη βέβαια, ο Trump έχει προσπαθήσει κι άλλες φορές να κάτσει με τη νεολαία εκμεταλλευόμενος τα viral πράγματα της pop κουλτούρας:

Να σημειώσουμε πάντως ότι, αν όντως θέλει να γίνει Thanos, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τον σκληρό ανταγωνισμό:

Gepostet von Ψύχραιμες Κριτικές am Mittwoch, 4. September 2019

Best of internet