Quantcast

Η Disney ετοιμάζει αμέτρητα μπιχλιμπίδια με τον Baby Yoda του Mandalorian, θα ‘λεγε κανείς ότι γι’ αυτό φτιάχτηκε

ΧΜΜΜΜΜ

THE NERDSTREAM

22 Νοεμβρίου 2019

Για το The Mandalorian τα είπαμε. Τι είπαμε; Είπαμε ότι η πρώτη live-action σειρά Star Wars που έσκασε μύτη στη νέα streaming πλατφόρμα της Disney είναι κάτι πολύ, πολύ, πολύ ωραίο. Κάτι φουλ συναρπαστικό και κινηματογραφικό που ζωντάνεψε την μαγεία του franchise και για του οποίου τη συνέχεια ανυπομονούμε. ΟΚ, προχωράμε.

Προφανώς, όπως πιθανώς ξέρετε ήδη, το τέλος του πρώτου επεισοδίου έκανε μια αποκάλυψη κι εισήγαγε έναν χαρακτήρα που αμέσως έγινε το αγαπημένο πράγμα όλων των ανθρώπων που έχουν σώας τας φρένας και ευαίσθητη ψυχούλα. Μας έδωσε έναν γαμημένο Baby Yoda, κι είναι πανέμορφος.

Δεδομένου ότι η Disney έχει φυσικά μεγάλο ταλέντο στο να φτιάχνει cute χαρακτήρες και να πουλάνε εκατομμύρια παιχνίδια, περιμέναμε ότι πολύ σύντομα η εταιρία-μαμούθ θα το ρίξει στο merchandise προκειμένου να αρμέξει την εμμονή του ίντερνετ με τον Baby Yoda. Και πράγματι, όπως μας ενημέρωσε το CNBC, αμέτρητα παιχνίδια, ρούχα και μπιχλιμπίδια θα είναι σύντομα διαθέσιμα προς πώληση σε online και physical σημεία του πλανήτη.

Φυσικά, το ότι βλέπουμε τι κάνει εκεί η Disney για να μας εκμεταλλευτεί δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν σκοπεύουμε να δώσουμε τα λεφτά που βγάζουμε με τον ιδρώτα μας σε merch που έχουν πάνω ένα πράσινο γαλαξιακό μαμούνι. Γιατί όντως θα το κάνουμε. Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε μερικά γλυκά, γλυκά memes με το εν λόγω μαμούνι.

Gepostet von Nerdcult am Freitag, 22. November 2019

Best of internet