Quantcast

Επιλογή fast forward ετοιμάζει το Netflix, γιατί μερικές φορές απλά δεν τραβάει το πράμα

Κι οι δημιουργοί αντιδρούνε, με το δίκιο τους

THE NERDSTREAM

31 Οκτωβρίου 2019

Εντάξει, οκ, δεν θέλουμε να πούμε ότι το Netflix έχει περισσότερη σαβούρα παρά ποιότητ- βασικά ναι αυτό θέλουμε να πούμε. Μπορεί κάθε τόσο να έχει από καλές έως πολύ καλές σειρές, μπορεί να ετοιμάζεται να γίνει ένα γιγάντιο κινηματογραφικό στούντιο, μπορεί να ετοιμάζεται με φόρα για τα επερχόμενα Όσκαρ, αλλά συνολικά η σχέση ανάμεσα στην ποσότητα και την ποιότητα είναι κάπως προβληματική.

Μ’ αυτήν την έννοια, κάποιες φορές το πράγμα απλά δεν τσουλάει με τίποτα στα originals της πλατφόρμας, κι ίσως αυτό ήταν που οδήγησε το Netflix στο να αρχίσει να σκέφτεται μια επιλογή fast forward δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να αλλάξουν την ταχύτητα αναπαραγωγής του περιεχομένου. Ξέρετε, αυτή η φάση που έχει το YouTube και σου επιτρέπει να παίξεις με την ταχύτητα προκειμένου να φτιάξεις ένα κομψοτέχνημα σαν αυτό:

Γονίδης

Καείτε μαζί μας

Gepostet von Luben am Donnerstag, 24. März 2016

Το πλάνο είναι προς το παρόν να δοκιμαστεί σε έναν περιορισμένο αριθμό Android, χωρίς να γνωρίζουμε αν και πότε θα επεκταθεί σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η δυνατότητα παρέμβασης πάνω στην αναπαραγωγή μιας ταινίας ή μιας σειράς προκάλεσε ήδη τις δικαιολογημένες αντιδράσεις κάμποσων δημιουργών.

Για παράδειγμα, ο daddy της σύγχρονης αμπαλέα κωμωδίας, Judd Apatow, είχε να σχολιάσει το εξής:

Κι ο Payton Reed του Ant-Man υπερθεμάτισε:

Δίκιο έχουν, προφανώς.

Best of internet