Quantcast

Τέλος ο Spider-Man από το Marvel Cinematic Universe, γιατί η Disney κι η Sony δε μπορούν να παίξουν σαν καλά παιδιά

HE DOESN’T FEEL SO GOOD

THE NERDSTREAM

21 Αυγούστου 2019

Ε, πάει, το ματιάσαμε το παιδί. Απ’ όταν ο Spider-Man μπήκε στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με το Civil War, τα πράγματα πήγαιναν καλά γι’ αυτόν. Όχι μόνο ήταν ένα από τα καλύτερα στοιχεία του Infinity War και του Endgame, αλλά και οι δύο solo ταινίες του (Homecoming και Far From Home) τα πήγαν περίφημα τόσο στις κριτικές όσο και στο box office.

Κι ενώ η εξαγορά της Fox από τη Disney σήμαινε μεταξύ άλλων ότι άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες για το πώς θα μπουν οι X-Men και Fantastic Four στο MCU, τώρα απ’ ό,τι φαίνεται η Sony τα σπάει με την Disney όσον αφορά το ντιλ που είχανε για να μοιράζονται τον Άνθρωπο-Αράχνη. Συγκεκριμένα, το Hollywood Reporter επιβεβαίωσε χτες τη φήμη, παρόλο που σήμερα ήδη εμφανίζονται δημοσιεύματα που επικαλούνται πηγές οι οποίες λένε ότι ενδέχεται τελικά να βρεθεί κάποια λύση.

Πηγές εντός της Sony λένε ότι ετοιμάζονται ήδη δύο νέες ταινίες Spider-Man με τον Tom Holland, αλλά με βάση αυτές τις εξελίξεις η Marvel-Disney δεν θα έχει κανέναν ρόλο σε αυτές. Ούτως ή άλλως, βέβαια, μετά το κλείσιμο του Phase 3 του MCU δεν ήταν πια σαφές με ποιον τρόπο θα συμμετείχε ακριβώς σε αυτό ο Spider-Man έπειτα από το Far From Home που εν πολλοίς πραγματευόταν τις συνέπειες του Endgame.

Σε κάθε περίπτωση, τα ίντερνετς αντέδρασαν με χαρακτηριστική ψυχραιμία:

Best of internet