Quantcast

Από πριγκίπισσα της Disney σκηνοθέτρια του Pornhub γίνεται η Bella Thorne, διδάσκοντας αληθινό thug life

Από εμάς είναι ναι

THE NERDSTREAM

16 Αυγούστου 2019

Ουκ ολίγες φορές, αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι, έχουμε εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά μας απέναντι στη Disney. Συναισθήματα που, ας μην το κρύψουμε, είναι συνήθως αρνητικά. Κι αυτό αφορά από τις μονοπωλιακές τάσεις του στούντιο μέχρι τις απαράδεκτες αποφάσεις σαν αυτήν ή αυτήν. Παρόλα αυτά, ως γνωστόν, δεν υπάρχει ποτέ καλύτερη και πιο έμπρακτη κριτική από το να τα τραβάς εσύ ο ίδιος έναν άλλο, διαφορετικό δρόμο.

Αυτό περίπου έκανε κι η Bella Thorne, η 22χρονη ηθοποιοτραγουδίστρια που έγινε διάσημη από πιτσιρίκι λόγω τις συμμετοχής της σε παιδικά προγράμματα της Disney όπως το Shake It Up. Επειδή όμως είναι μαλακία να μεγαλώσεις και να συνεχίσεις να το παίζεις clean and cut παιδί της Disney, η Thorne είπε πιάσει δουλειά σε ένα από τα πιο ευγενή ιδρύματα της ψηφιακής εποχής. Το Pornhub.

To πορνογραφικό site που έχει αποδείξει ξανά και ξανά τον μερακλίδικο χαρακτήρα του (παρότι τείνει επίσης να γίνει μονοπώλιο στον κλάδο του) έδωσε το ελεύθερο στην Thorne να σκηνοθετήσει μια ταινία που ξαναλέει την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας από μια BDSM σκοπιά. Θα είναι τσόντα δηλαδή, αλλά καλλιτεχνική τσόντα, σαιξπηρική. Μην κρίνεται, ούτως ή άλλως το arthouse porn είναι ξανά σε μεγάλη άνθιση τα τελευταία χρόνια, όπως ήταν και στα 70s.

Δείτε εδώ τo trailer και δείξτε λίγη αυτοσυγκράτηση ή παίξτε δείτε κάτι άλλο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Best of internet