Quantcast

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones βλέπουν σκηνές από τον πρώτο κύκλο, φρικάρουν με το πόσο πιτσιρικία ήταν

Δείτε και νιώστε κι εσείς λίγο γέροι μαζί τους

THE NERDSTREAM

27 Ιουνίου 2019

Σας φαίνεται κι εσάς σαν να πέρασαν περίπου δύο χρόνια απ’ όταν τέλειωσε το Game of Thrones, ενώ στην πραγματικότητα πέρασε μόλις ένας μήνας και κάτι; Μήπως τελικά το φινάλε ήταν περισσότερο χλιαρό και λιγότερο εξοργιστικό, κι έτσι η πιο φυσιολογική αντίδραση που υπάρχει είναι αυτή που βλέπουμε τώρα, δηλαδή της ήπιας αδιαφορίας; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι, προχωράμε.

Σε κάθε περίπτωση, το HBO προφανώς θέλει να συνεχίσει να κρατάει το σύμπαν της σειράς ψηλά στην επικαιρότητα, μιας και σχετικά σύντομα πλησιάζει η ώρα που θα ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε το πρώτο prequel του Game of Thrones στις οθόνες μας. Παράλληλα, σίγουρα οι πρωταγωνιστές της σειράς θέλουν κι αυτοί να παραμείνουν ψηλά στη συνείδηση του κοινού μιας κι η ώθηση που πήραν από το Game of Thrones τους έχει φέρει σε μια σειρά από αξιοζήλευτους ρόλους όπου θα τους δούμε στο κοντινό μέλλον.

Έτσι, για να μην τα πολυλογούμε, οι Maisie Williams, Sophie Turner, Kit Harington και Isaac Hempstead Wright έσκασαν μύτη στη late night εκπομπή του Conan O’Brien. Εκεί, όλοι μαζί είδανε κάποια από τα extra features του Blu-ray, όπου μεταξύ άλλων αντίκρισαν τους εαυτούς τους πριν από μια δεκαετία σχεδόν, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του πρώτου κύκλου της σειράς. Ε, κι εν μέρει πάθανε ένα μικρό υπαρξιακό σοκ οι άνθρωποι με το πόσο αμούστακα πιτσιρίκια ήτανε. Τσεκάρετε:

Βέβαια, σε άλλα νέα, κάποια άλλα μέλη του καστ δεν κωλώνουν καθόλου και δηλώνουν ανοιχτά πως τους ξενέρωσε το φινάλε της σειράς, και γι’ αυτό έχουν μια έξτρα ευρύχωρη θέση στην καρδιά μας.

Best of internet