Quantcast

Η Alison Brie ελπίζει ακόμα σε μια ταινία Community, πετώντας διακριτικά το μπαλάκι στο Netflix

Κι εμείς ελπίζουμε Alison, κι εμείς ελπίζουμε

THE NERDSTREAM

21 Ιουνίου 2019

Ακόμα πονάμε μερικές φορές, φίλες και φίλοι, όταν σκεφτόμαστε την ταλαιπωρία που έφαγε το Community με τις ακυρώσεις, τις αλλαγές δικτύων, τις αποχωρήσεις ηθοποιών. Και μπορεί όλα να πήγαν καλά στο τέλος, με ένα αξιοπρεπέστατο φινάλε και μ’ έναν Dan Harmon να συνεχίζει φτιάχνοντας το λατρεμένο Rick and Morty, αλλά μια ψιθυριστή υπόσχεση ηχεί ακόμα στα αυτιά μας κάποια βράδια: SIX SEASONS AND A MOVIE ΓΤΧ.

Απ’ ό,τι φαίνεται, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν ξεχνάνε. Συγκεκριμένα, η Alison Brie ρωτήθηκε από το Pop Culture αν θα ήθελε να επαναλάβει τον ρόλο της Annie, απαντώντας ότι, ναι, θα ήθελε. Έπειτα, πρόσθεσε πως αν φτιαχνόταν ταινία Community τότε θα ήταν καλύτερα να γινόταν στο Netflix, συμπληρώνοντας πως φυσικά το καλύτερο θα ήταν να κατάφερναν να συμφωνήσουν όλοι στη συμμετοχή – πράγμα σίγουρα όχι εύκολο, αν και η ίδια είπε ότι βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους υπόλοιπους από το study group.

Για την ιστορία, πάντως, ο ίδιος ο Dan Harmon, ο δημιουργός της σειράς δηλαδή, είχε δηλώσει πίσω στο 2016 πως η ταινία θα γίνει πραγματικότητα κάποια στιγμή. Κι η αλήθεια είναι ότι, μετά την εμπειρία του Atlanta, σίγουρα θα θέλαμε να βάλει κι ένα χεράκι παραπάνω ο Donald Glover.

Best of internet