Quantcast

Αυτό το βίντεο με τον Fat Thor να τραγουδάει το Hurt είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για ένα καλό σαββατοκύριακο

HE IS WORTHY

THE NERDSTREAM

14 Ιουνίου 2019

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να το πούμε ανοιχτά και δημόσια φίλες και φίλοι. Ο Thor ήταν το καλύτερο πράγμα στο Avengers: Endgame. Σόρι. Όχι απλά είχε τα καλύτερα αστεία σε όλη την ταινία (εκτός από αυτά που απλά έκαναν πλάκα με το βάρος χωρίς κανένα άλλο περιεχόμενο βέβαια), αλλά στην πραγματικότητα κατέληξε να έχει και την καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρα, το καλύτερο arc, τον πλουσιότερο συναισθηματικό κόσμο. Και, κυρίως, απέδειξε πως είναι worthy άσχετα με την εξωτερική εμφάνιση.

Μετά από αυτό το σύντομο love letter στον Φουσκωμένο Thor, ας προχωρήσουμε στο κυρίως θέμα μας. Στην συνέντευξή του με τον γνωστό late night γελωτοποιό Jimmy Fallon, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου της Αμερικής, ο λατρείας Chris Hemsworth μας χάρισε μερικά από τα καλύτερα δευτερόλεπτα οπτικοακουστικού υλικού που έχουμε αντικρίσει τον τελευταίο καιρό. Τον βλέπουμε λοιπόν ως Thor, μέσα στο trailer του, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με μια κιθάρα, να τραγουδάει το Hurt των Nine Inch Nails σαν άλλος Johnny Cash.

Απολαύστε στο 1.43 του παρακάτω βίντεο:

Και για να μην ξεχνιόμαστε, καθώς περιμένουμε με κομμένη την ανάσα τον Thor ως μέλος των Guardians of the Galaxy πλέον, πάμε άλλη μία:

Best of internet