Quantcast

Για Emmy Σεναρίου κατεβάζει το φινάλε του Game of Thrones το ΗΒΟ, πράγμα τουλάχιστον προκλητικό

Υπέροχα νέα για τους φίλους της καλής κωμωδίας

THE NERDSTREAM

12 Ιουνίου 2019

Εντάξει λοιπόν, μας πόνεσε το φινάλε του Game of Thrones, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ο κόσμος είτε το ξεπέρασε γρήγορα είτε απώθησε το τραύμα που θα επανέλθει αργότερα τρισχειρότερο. ΟΚ, ίσως να βοήθησε και το ότι το HBO είχε έτοιμο το Chernobyl ώστε να εξιλεωθεί.

Στο μεταξύ, όμως, ξεκίνησαν να κατατίθενται οι υποψηφιότητες για τα επερχόμενα τηλεοπτικά βραβεία Emmy, και προφανώς το HBO θα ήθελε πολύ να μαζέψει για τελευταία φορά μερικά ακόμα από τα πάμπολλα βραβεία που του έχει φέρει το Game of Thrones στο παρελθόν. Αυτό, βέβαια, ενδέχεται να προσκρούει στο γεγονός ότι η τελευταία σεζόν πολύ δύσκολα θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι τα πήγε έστω και στοιχειωδώς καλά στις μεγάλες κατηγορίες.

Το πιο υπέροχο στοιχείο των υποψηφιοτήτων που κατέθεσε το ΗΒΟ είναι το εξής: προτείνουν τους David Benioff και D.B. Weiss για Emmy Σεναρίου για το τελευταίο επεισόδιο Game of Thrones, το The Iron Throne. Ναι, μιλάμε για το επεισόδιο που προκάλεσε γέλιο και κλάμα στον μισό πλανήτη, αλλά δεν πειράζει.

Κατά τ’ άλλα, το HBO διάλεξε τα The Long Night και The Last of the Starks για Emmy Σκηνοθεσίας (αν και έπρεπε να διαλέξουν το The Bells), ενώ η σειρά θα είναι επίσης παρούσα σε όλες τις τεχνικές κατηγορίες και τις ερμηνείες. Και, φυσικά, για τον τίτλο της Καλύτερης Δραματικής Σειρ– αχαχα.

Best of internet