Quantcast

Αυτό το fan theory είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος να χωθεί ο Deadpool στο Marvel Cinematic Universe

Φέρτε τον, είμαστε έτοιμοι

THE NERDSTREAM

28 Μαΐου 2019

Από πέρσι που ξεκίνησε ο ντόρος με την αγορά της Fox εκ μέρους της Disney, ένα πράγμα βρισκόταν στο μυαλό όλων των ανθρώπων που έχουν σώας τα φρένας τα ώριμα τα μυαλά. Όχι, δεν αναφερόμαστε στην τάση της Disney για δημιουργία μονοπωλίου πολιτισμικής παραγωγής και διανομής. Τι είμαστε; Τίποτα βαρετοί φλώροι; Μιλάμε φυσικά για το μεγάλο ερώτημα: θα έρθει ο Deadpool στο Marvel Cinematic Universe;

Καθώς τα Infinity War και Endgame απέδειξαν περίτρανα ότι οι αδερφοί Russo μπορούν να διαχειριστούν ικανοποιητικά έναν άπειρο αριθμό χαρακτήρων, η εμπιστοσύνη στην Marvel για ενσωμάτωση των X-Men (που ανήκουν στην Fox) στο MCU έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν και με την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει και με τον Spider-Man, τον οποίο χρησιμοποιούν από κοινού με τη Sony.

Μετά το Endgame λοιπόν, μιας κι η Marvel ετοιμάζει τις νέες κινήσεις της για να μπει στο Phase 4 του κινηματογραφικού της σύμπαντος, τα κεφάλια της εταιρίας επεξεργάζονται μάλλον τρόπους για να εντάξουν τα νέα αποκτήματα της Disney στην αφήγηση. Κι ένας τίμιος χρήστης του Twitter είχε την καλύτερη πιθανή ιδέα για την είσοδο του Ryan Reynolds στο MCU. Όσοι έχετε δει το Endgame, θα το καταλάβετε αμέσως:

Ναι λοιπόν: αν αποδειχτεί ότι ο Deadpool ήταν ο NoobMaster69 που πελάτευε τον Korg στο Fortnite κι ανάγκασε τον Thor να τον τσαμπουκαλέψει, θα είμαστε ευτυχισμένοι.

Best of internet