Quantcast

Χάστε για πάντα τον ύπνο σας βλέποντας τον John Malkovich να ζωντανεύει τους χαρακτήρες του David Lynch

ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΑΣ

THE NERDSTREAM

20 Μαΐου 2019

Είναι πραγματικά μεγάλη αμαρτία που ο John Malkovich δεν έχει παίξει ποτέ σε ταινία του David Lynch. Για την ακρίβεια, ας το πούμε διαφορετικά: ο John Malkovich είναι ο πιο lynchικός ηθοποιός που δεν έχει παίξει ποτέ σε ταινία του David Lynch. Κι είναι πολύ κρίμα, γιατί είναι αληθινά φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Θέλετε απόδειξη; Έχουμε απόδειξη – άμα δηλαδή δεν σας φτάνει το γεγονός ότι είναι δύο από τους πιο υπέροχα αλλόκοτους τύπους που έχουν εργαστεί στο αμερικάνικο σινεμά τις τελευταίες 4 δεκαετίες. Ο φωτογράφος και σκηνοθέτης Sandro Miller επρόκειτο να φτιάξει ένα ταινιάκι για τον David Lynch όπου ο John Malkovich θα υποδυόταν αγαπημένους χαρακτήρες από το έργο του. Είχαμε ένα trailer πίσω στο 2016…

Αλλά το όλο πρότζεκτ δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ απ’ ό,τι φαίνεται. Αντ’ αυτού, ο Miller έφτιαξε τελικά μια σειρά από στοιχειωτικά πορτραίτα του Malkovich μέσα στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό σύμπαν του Lynch, τα οποία πρόκειται να αποτελέσουν το πρωτογενές υλικό για τα πιο γλυκά όνειρα και τους πιο οδυνηρούς εφιάλτες σας.

Απολαύστε:

Best of internet