Quantcast

300.000 ψύχραιμοι fans του Game of Thrones ζητούν να ξαναγυριστεί απ’ την αρχή ο 8ος κύκλος

Καλό είναι να μην φτάνουμε στα άκρα παιδιά

THE NERDSTREAM

16 Μαΐου 2019

Αν για κάτι είναι φημισμένος ο ιθαγενής πληθυσμός του ίντερνετ, φίλες και φίλοι, αυτό είναι οι ψύχραιμες, μετρημένες και λογικές αντιδράσεις του. Πρόκειται για ένα ψηφιακό περιβάλλον που αν μη τι άλλο απεχθάνεται την υπερβολή, την υστερία, την επιθετικότητα. Κι όταν μοίρα σε χτυπάει με ό,τι έχει, όπως στην περίπτωση του 8ου κύκλου Game of Thrones, τότε έρχεται η ώρα να αποδείξεις το ώριμο υλικό απ’ το οποίο είσαι φτιαγμένος.

Και καθώς η μεγαλοπρεπής σειρά του ΗΒΟ ετοιμάζεται να φτάσει στο τέλος της, πολλοί φίλοι της σειράς δυσκολεύονται κάπως να αποδεχτούν ότι αυτό θα είναι πράγματι το τέλος της σειράς με την οποία έχουν δεθεί εδώ και 9 χρόνια. Κι ειδικά μετά το τελευταίο επεισόδιο που είδαμε, το The Bells, όπου η Khaleesi έγινε Khakeesi, ο λαός μοιάζει να έχει εξαγριωθεί σε ακραίο βαθμό. Τόσο ώστε να φτάσει στα άκρα: να φτιάξει ένα online petition. Ναι, τα σκατά έγιναν αληθινά.

Σχεδόν 300.000 άνθρωποι, λοιπόν, έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής στο online petition που ξεκίνησε χτες και το οποίο απαιτεί από τους δημιουργούς της σειράς, David Benioff και D.B. Weiss, να ξαναφτιάξουν από την αρχή την 8η σεζόν – πράγμα απόλυτα λογικό και ώριμο να ζητήσει κανείς. ΟΚ, πέρα από την πλάκα τώρα, άλλο πράμα το να ξενερώσεις με την εξέλιξη μιας σειράς κι άλλο πράμα το να στήνεις γελοία petitions.

Βασικά, χεστήκαμε για το Game of Thrones. Απλά μας τη σπάνε τα online petitions.

Best of internet