Quantcast

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones εξομολογούνται τι ψείρισε ο καθένας την τελευταία μέρα των γυρισμάτων

Στην τελική δουλεμένα τα είχανε

THE NERDSTREAM

13 Μαρτίου 2019

Εντάξει, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε. Όλοι παίρνουμε πράματα απ’ τη δουλειά. Μια ωραία κούπα, ένα στυλό που καθόταν εκεί μόνο του, ένα πιρούνι κατά λάθος μαζί με το τάπερ. Όλη μέρα εδώ είμαστε, ας μην αφήνουμε την έννοια της ιδιοκτησίας να μπαίνει ανάμεσά μας.

Όπως πιθανώς έχει πάρει τ’ αυτί σας, υπάρχει μια σειρά που ονομάζεται Game of Thrones. Αυτή η σειρά φέτος τελειώνει, μετά από 8 χρόνια στο ΗΒΟ. Καθώς περιμένουμε την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου, προφανώς τρώμε δυνατό σπαμάρισμα από την σειρά και τους πρωταγωνιστές της. Ε, αυτήν την φορά ήρθε η ώρα να μάθουμε τι ψείρισε ο καθένας τους από το σετ του Game of Thrones.

Το καστ της σειράς, λοιπόν, μίλησε σύσσωμο στο CNA Lifestyle για το τέλος των γυρισμάτων και το δύσκολο αντίο στον κόσμο του Game of Thrones, φροντίζοντας να επισημάνει τα ενθύμια που κράτησε ο καθένας για τον εαυτό του:

ΟΚ, η Sophie Turner κράτησε έναν κορσέ κι έναν πάπυρο (δεν τρελαινόμαστε), η Maisie Williams τσίμπησε κάμποσα νομίσματα των Faceless Men (καλό), ο Liam Cunningham αποδείχθηκε ελαφροχέρης αφού πήρε ένα σπαθί Dothraki και το μικρό ελάφι που είχε δώσει στην κόρη του Stannis, ενώ ο Richard Dormer κράτησε το eyepatch του Beric Dondarrion. Η σκέψη μας, πάντως, βρίσκεται κοντά στην Gwendoline Christie που ήθελε διακαώς να κρατήσει το σπαδί Oathkeeper αλλά το ΗΒΟ της έριξε άκυρο.

 

Best of internet