Quantcast

Παρά λίγο να μπει στο Survivor o Nick Offerman, ίσως η χαμένη ευκαιρία του αιώνα

Ron Swanson με μπέικον από καρύδα

THE NERDSTREAM

18 Δεκεμβρίου 2018

Όλοι αγαπάμε τον Ron Swanson. Όλοι ξέρουμε ότι δεν μπλέκεις με τον Ron Swanson. Όλοι ξέρουμε ότι δεν θέλεις να βρεθείς στο δρόμο του Ron Swanson, ειδικά αν είσαι μπέικον. Κι όλοι ξέρουμε, επίσης, ότι ο Nick Offerman, ο ηθοποιός που τον έφερε στη ζωή, είναι μια λατρεία και μισή, ένα πολυμήχανο λούτρινο αρκουδάκι της αγάπης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και ξυλουργός (ναι), λοιπόν, μας ενημέρωσε ότι λίγο έλειψε να έχουμε μια από τις πιο μεγάλες οπτικές απολαύσεις που μας επιφύλασσε ο 21ος αιώνας. Ήταν μόλις ένα βήμα πριν συμμετάσχει στο αμερικάνικο Survivor.

Χτες ο Offerman εμφανίστηκε στο podcast Conan O’Brien Needs a Friend μαζί με τη σύζυγο και συναδέλφισσά του, Megan Mullaly (την Tammy του Parks and Recreation δηλαδή), και αφού εκφράσανε την παθιασμένη αγάπη τους για το Survivor, αποκάλυψαν ότι ο Offerman είχε φτάσει πολύ κοντά στο να πάρει μέρος σε μια σεζόν του reality show, αλλά τελικά έκατσε μια δουλειά υποκριτικής και διάλεξε εκείνη.

Κι αφού όλοι εκεί συμφώνησαν ότι θα ήταν εξαιρετικός στο Survivor, ας κλάψουμε για την χαμένη ευκαιρία του αμερικάνικου Survivor κι ας συνεχίσουμε να μην χαζεύουμε καν τις φετινές επιδόσεις των ακόμα πιο ανθυποσελέμπριτιζ της ελληνικής εκδοχής του. Απλά φανταστείτε:

Best of internet