Quantcast

Δείτε τώρα τζαμπέ το υπέροχο animation της Pixar που έπαιζε στα σινεμά πριν το Incredibles 2

Όχι, το Bao της Domee Shi δεν είναι καθόλου συγκινητικό

THE NERDSTREAM

10 Δεκεμβρίου 2018

Ξέρετε πώς είναι η φάση. Όταν παίζει ταινία της Pixar στους σινεμάδες, τότε φροντίζεις να έχεις φτάσει στην ώρα σου στην αίθουσα, να έχεις πληρώσει έγκαιρα 50 ευρώ ώστε να πάρεις ένα μεσαίο ποπ κορν και μια μεγάλη κοακόλα, να έχεις κάτσει ήδη αναπαυτικά ώστε να μην χάσεις τα μικρού μήκους animated ταινιάκια που αρέσκεται στο να προβάλει το studio πριν τις μεγάλου μήκους ταινίες του.

Αυτό έγινε και φέτος, όταν πήγαμε να δούμε το πολυ-αναμενόμενο sequel των Incredibles. Η ταινία ήταν συμπαθέστατη (αν και δεν άξιζε τόσα χρόνια αναμονή και hype), αλλά πριν ξεκινήσει είχαμε τη χαρά να δούμε το Bao. Το Bao, λοιπόν, είναι μια σπαραξικάρδια πιο-pixar-δεν-γίνεται ταινιούλα για μια νοικοκυρά στο Toronto που φτιάχνει ένα ψωμάκι bao κι έπειτα αυτό το ψωμάκι bao ζωντανεύει και μεγαλώνει σαν παιδί της.

Και τώρα, σε μία κίνηση προώθησης για μια άλλη συλλογή από animation μικρού μήκους, η Pixar έδωσε στο Twitter για τζαμπέ streaming ολόκληρο το Bao της Domee Shi (η οποία ετοιμάζεται με το καλό και για το μεγάλου μήκους σκηνοθετικό ντεμπούτο της, ξανά για λογαριασμό της Pixar). Τσεκάρετε εδώ, λοιπόν, κι ετοιμαστείτε να μπει κάτι στο μάτι σας:

Best of internet