Quantcast

Το τζιν Peaky Blinders που έλειπε από τη ζωή μας θα κυκλοφορήσουν τα Lidl για Χριστούγεννα

Το γκανγκστερικό παρεάκι από το Μπέρμινχαμ απέκτησε προς τιμήν του ένα τζιν

THE NEWSROOM

2 Νοεμβρίου 2018

Κυριολεκτικά μπουκάλια θα ανοίξουν οι οπαδοί των Peaky Blinders στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης, ειδικά καθώς τα νέα έρχονται σε πολύ σωστό χρονικό διάστημα, εφόσον έχουμε μπροστά μας κάπου 50 μέρες ως τις γιορτές. Η αγαπημένη αλυσίδα σουπερμάρκετ της Ελλάδας που λέγεται Lidl, ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί 13 ολοκαίνουρια craft gin, με μία από τις καινούριες μάρκες τζιν να αφορά άμεσα τους φίλους των γκάνγκστερ από το εξωτικό Μπέρμινχαμ.

Το εν λόγω μπουκάλι θα γράφει λοιπόν Peaky Blinders Spiced Gin και ακούγεται ιδανικό δώρο για όσους φίλους της σειράς του BBC δεν έχουν ήδη καταστρέψει τα νεφρά τους. Το ποτό θα κάνει κάπου 22 λίρες Αγγλίας και παράγεται από το Sadler’s, ένα αποστακτήριο από το Stourbridge στα West Midlands. Σύμφωνα με τους παραγωγούς του, φτιάχνεται από καμιά εικοσαριά εξωτικά βότανα και μπαχαρικά, μεταξύ άλλων και ginger, οπότε μάλλον είναι για πιο περιπετειώδη γούστα στο τζιν.

Αυτό που δεν επιβεβαιώνεται ακόμη είναι το αν η κατανάλωση του θα εξασφαλίζει και τις αντίστοιχες δόσεις μαγκιάς με τους σκληρούς καριόληδες του Μπέρμινχαμ, αν και πάντα μπορείς κανείς να ελπίζει. Σε περίπτωση που αποτύχει πάντως, οι πότες θα μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη με τους με το αντίστοιχο ρούμι του αποστακτηρίου, γιατί φυσικά υπάρχει και Peaky Blinder Spiced Rum , γιατί ως γνωστόν το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι την οικογένεια Shelby είναι η Καραϊβική.

Είπαμε ότι υπάρχει και σχετικό ουίσκι;

Πάντως δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στην αγορά Peaky Blinder τυρί από σόγια και εμείς ανησυχούμε.

 

Best of internet