Quantcast

Εορταστικό dildo με τη φάτσα του έβγαλε ο Marilyn Manson ενόψει του Halloween

Μια σπάνια ευκαιρία για όλους μας

THE NERDSTREAM

23 Οκτωβρίου 2018

Βρισκόμαστε στο έτος 2018, αγαπητοί φίλοι και φίλες, κι είναι η εποχή όπου μεταξύ άλλων το επίπεδο των θεματικών sex toys έχει ανέβει αισθητά, προς ικανοποίηση όλων μας. Λίγους μήνες νωρίτερα, η εταιρία sex toys XenoCat έκανε level-up κατασκευάζοντας ένα φαντασμαγορικό ψαρο-dildo με θέμα του το The Shape of Water, την ούτως ή άλλως πιο καυλιάρικη ταινία της περασμένης κινηματογραφικής σεζόν.

Και καθώς η σύγχρονη golden era των pop culture dildos έχει ξεκινήσει, ο καθόλου creepy γενικά Marilyn Manson αποφάσισε να μπει δυναμικά στο παιχνίδι των sex toys με ένα εορταστικό dildo ενόψει του Halloween που πλησιάζει στις ΗΠΑ. Για κοιτάξτε προσεκτικά μήπως και καταφέρετε να διακρίνετε κάτι ιδιαίτερο:

View this post on Instagram

I guess this is…Halloween. #dickortreat

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson) on

Ναι είναι ένα dildo με την φάτσα του. Το οποίο αράζει χαλαρά κάτω από ένα στένσιλ με το λόγκο του για να χαράζεις κολοκύθες. Με ειδική τσαντούλα για να το παίρνεις μαζί σου στη δουλειά, στο γραφείο, στο σχολικό, στις διακοπές. Με το hashtag #dickortreat από κάτω. Not judging φυσικά, δεχόμαστε όλα τα γούστα, τίποτα το ανθρώπινο δεν μας είναι ξένο.

Κατά τ’ άλλα, ενημερώνουμε πως το dildo έχει μήκος 20 εκατοστά, διάμετρο 4 εκατοστά, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και κατασκευασμένο από υποαλλεργική σιλικόνη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Best of internet