Quantcast

Ο Λίαμ Νίσον λέει ότι ένα άλογο τον θυμόταν από προηγούμενη ταινία, μάλλον γιατί τις είχε αρπάξει καλά

Ακόμα τρέχει λογικά

THE NERDSTREAM

9 Οκτωβρίου 2018

Δεν υπάρχει κανένας, επαναλαμβάνουμε: δεν υπάρχει κανένας, ηθοποιός σαν τον Λίαμ Νίσον. Ποιος άλλος έχει σταδιοδρομία που ξεκινάει από ιππότη του Κάμελοτ στο Excalibur, περνάει από Ιησουίτη ιερέα στο The Mission, Ιρλανδό επαναστάτη στο Michael Collins, μέλος του ναζιστικού κόμματος και σωτήρα Εβραίων στο Schindler’s List, Jedi στο Star Wars, supervillain στο Batman Begins, και φτάνει μέχρι τον αρχι-δάρτη που παίζει σχεδόν σε όλες τις ταινίες του εδώ και 10 χρόνια;

Αυτός ο 66χρονος αναγεννησιακός άνθρωπος του ξυλοφορτώματος, λοιπόν, πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα ταινία των αδερφών Κοέν με τίτλο The Ballad of Buster Scruggs, η οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο Netflix και σε ορισμένες κινηματογραφικές αίθουσες στα μέσα Νοέμβρη. Εκεί, ο Νίσον εμφανίζεται σε μία από τις σπονδυλωτές ιστορίες της ταινίας ως ιμπρεσάριος της άγριας δύσης που τριγυρνάει με το κάρο του ανά την επικράτεια.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νίσον που διαβάσαμε στο Page Six, το άλογο που τραβάει το κάρο του στην ταινία τον θυμόταν. Ναι, τον θυμόταν. Από προηγούμενα γυρίσματα, προηγούμενης ταινίας. Όπως είπε κι ο ίδιος (ο Νίσον, όχι το άλογο): “Δεν θα το πιστέψεις, αλλά αυτό το άλογο με ήξερε. Με θυμόταν από ένα άλλο western που γυρίσαμε πριν από κάποια χρόνια. Τον είχα φροντίσει πολύ, του έδινα λιχουδιές και μήλα”.

Δεν είμαστε 100% σίγουροι, αλλά δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση οι “λιχουδιές” και τα “μήλα” να αποτελούν ευφημισμούς για τις αριστερές και τις δεξιές μπουνιές του αγαπητού ηθοποιού.

Best of internet