Quantcast

Δύο αδέρφια ξαναγύρισαν μόνοι τους ολόκληρο το Toy Story με πραγματικά παιχνίδια, κι απλά κάτι μπήκε στο μάτι μας

Το ερασιτεχνικό πρότζεκτ Toy Story 3 IRL έχει πλέον το δικό του επίσημο trailer

THE NERDSTREAM

10 Σεπτεμβρίου 2018

Ουφ, τι να κάνουμε τώρα, να πούμε ψέματα; Το ξέρουμε ότι η Disney έφτιαχνε ταινίες κυρίως για να μας πουλήσει παιχνίδια. Το ξέρουμε ότι οι γονείς μας αγόραζαν αυτά τα παιχνίδια για να εξαγοράσουν την αγάπη μας. Το ξέρουμε ότι από όταν παίζαμε με τα αδέρφια μας έχουν περάσει 20 χρόνια κι από τότε συναντιόμαστε μόνο στις γιορτές να πούμε τα τυπικά. Αλλά, γαμώτο, μερικά πράγματα θα μας συγκινούν για πάντα.

Το Toy Story μας έκανε ευτυχισμένους ως παιδιά για πρώτη φορά το 1995, μετά άλλη μία το 1999 και τέλος μας ξαναβύθισε στη νοσταλγική συγκίνηση με το υπέροχο Toy Story 3 του 2010. Δύο αδέρφια από τις ΗΠΑ, λοιπόν, οι Morgan και Mason McGrew πήραν μια γενναία απόφαση πριν από μερικά χρόνια: να φτιάξουν ένα live-action remake της ταινίας με πραγματικά παιχνίδια και πραγματικούς ανθρώπους.

Το Toy Story 3 IRL Project, όπως είναι ο τίτλος του, ήταν μια προσπάθεια που τους πήρε χρόνια, αλλά τελικά έφτασε στην τελική ευθεία, με αποτέλεσμα τις προηγούμενες μέρες να κυκλοφορήσουν το πρώτο επίσημο trailer, με μια υπόσχεση ότι με κάποιον τρόπο το πρότζεκτ θα καταφέρει να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Δείτε και νιώστε:

Best of internet