Quantcast

Ο Wesley Snipes ετοιμάζεται να επιστρέψει ως Blade στη μεγάλη οθόνη

Σύμφωνα με τον ίδιο, τουλάχιστον

THE NERDSTREAM

3 Σεπτεμβρίου 2018

Ω ναι, θυμάστε την εποχή που δεν έβγαιναν 7-8 superhero ταινίες ανά χρόνο αλλά ανά δεκαετία; Αν είστε κοντά ή πάνω από 30, μάλλον ναι. Ε, κάπως έτσι ήταν τα 90s, πριν δηλαδή έρθουν οι τριλογίες Spider-Man, X-Men και Batman να βάλουν τους υπερήρωες για τα καλά στον blockbuster κινηματογραφικό χάρτη και να μετατρέψουν το είδος στην μεγαλύτερη φάμπρικα κέρδους που έχει δει το Χόλιγουντ τις τελευταίες δεκαετίες.

Το 1998, λοιπόν, σκάει το Blade με τον Wesley Snipes και, μαζί με το Matrix, έγιναν οι δύο ταινίες λίγο πριν την εκπνοή του αιώνα που έκαναν κουλ το πιστολίδι με μαύρες δερμάτινες καμπαρντίνες και ηλεκτρονική μουσική. Έπειτα, η ταινία του Stephen Norrington και του David S. Goyer απέκτησε δύο sequel, ένα συμπαθέστατο από τον Guillermo del Toro το 2002 κι ένα μούφα από τον ίδιο τον Goyer το 2004.

Έκτοτε, δεν υπήρξε κανένα νέο σχετικά με τον Blade στη μεγάλη οθόνη, ενώ ο ίδιος ο Snipes εδώ και μια δεκαετία είχε ψιλο-εξαφανιστεί λόγω νομικού τρεξίματος με φοροδιαφυγές. Παρ’ όλα αυτά, την προηγούμενη βδομάδα μίλησε με το Vice επ’ αφορμής των 20 χρόνων από την πρεμιέρα του Blade και, ανάμεσα στα άλλα, μας έδωσε και μερικές ενθαρρυντικές πληροφορίες για το μέλλον του χαρακτήρα στο σινεμά.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Snipes, έχουν δουλευτεί μέχρι στιγμής δύο διαφορετικά πρότζεκτ την τελευταία διετία, τα οποία άφησε να εννοηθεί πως κολλάνε με κάποιον τρόπο στο ήδη υπάρχον Marvel Cinematic Universe. Παράλληλα, έδωσε κάμποσες υποσχέσεις σχετικά με το πόσο γαμιστερά θα είναι αυτά τα πρότζεκτ, λέγοντας ότι θα δυσκολευτούμε να αποφασίσουμε ποιο είναι καλύτερο και τα σχετικά.

Ακόμα δεν έχουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, πόσο μάλλον από την πλευρά της Marvel, αλλά έχει ήδη αρχίσει η φημολογία για την ταυτότητα αυτών των δύο πρότζεκτ, με την επικρατέστερη θεωρία να θέλει το ένα να αφορά την κόρη του Blade. Ίδωμεν.

Best of internet