Quantcast

O Doc Brown ψήνεται να σκάσει μύτη στο Rick and Morty, η επιστήμη σηκώνει ήδη τα χέρια ψηλά

Και για νέο Back to the Future μέσα είναι ο Κρίστοφερ Λόιντ, δεν λέει σε τίποτα όχι

THE NERDSTREAM

16 Ιουλίου 2018

Τον τελευταίο καιρό, το Rick and Morty περνάει μια ομολογουμένως πολύ καλή φάση. Μπορεί μέχρι πριν λίγους μήνες η αγαπημένη animated σειρά να κινδύνευε να μείνει χωρίς μέλλον, αλλά ντάξει, τελικά όλα έφτιαξαν και η 4η σεζόν ξεκίνησε ήδη να ετοιμάζεται. Παράλληλα, την περασμένη βδομάδα, το Rick and Morty τιμήθηκε με μια υποψηφιότητα Emmy για το υπερ-αγαπημένο επεισόδιο Pickle Rick, οπότε όλα πάνε καλά στον κόσμο.

Ε, τώρα πάνε κι ακόμα καλύτερα, γιατί ο ορίτζιναλ γκάνγκστα των αγαπημένων ημι-παρανοϊκών επιστημόνων που παίζουν με τον χωροχρόνο σα να είναι κομπολόι, δηλαδή ο Doc Brown του Κρίστοφερ Λόιντ από το Back to the Future, είναι φουλ ψημένος να σκάσει μύτη ως guest star στη σειρά του Dan Harmon και να δείξει στον Rick πώς γίνεται πραγματικά.

Το Σάββατο, λοιπόν, ο 80χρονος ηθοποιός μίλησε στους Phoenix New Times και, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως έχει δει κάμποσα επεισόδια Rick and Morty και του έχει αρέσει τα μάλα, δεδομένου μάλιστα πως του κατέστη σαφές ότι οι δύο πρωταγωνιστές έχουν μια μεγάλη δόση παρωδίας των Doc και Marty από το Back to the Future. Κι όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτάει αν θα ψηνόταν για guest εμφάνιση, ο Λόιντ απαντάει πρόθυμα και καταφατικά, οπότε ελπίζουμε να ακούει το Adult Swim.

Παράλληλα, βέβαια, ο Λόιντ δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε και η προοπτική μιας τέταρτης ταινίας Back to the Future, παρόλο που ο δημιουργός της, Robert Zemeckis, έχει δηλώσει επανειλημμένα πως δεν ψήνεται καθόλου. Στο μεταξύ, ας θυμηθούμε το μικρό reunion που είχαν κάνει οι Μάικλ Τζ. Φοξ και Κρίστοφερ Λόιντ πριν από 3 χρόνια για να γιορτάσουν την 30η επέτειο της ταινίας:

Best of internet