Quantcast

Το FBI συνέλαβε τον Erlich του Silicon Valley γιατί έπαιρνε τηλέφωνα κι έκανε φάρσες για μπόμπες

Τους έδωσε 2ΚΡ σε τριγωνικό ραντάρ

THE NERDSTREAM

11 Απριλίου 2018

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, αγαπητοί αναγνώστες, μ’ αυτό μας φέρνει μια μίξη γέλιου και cringing – δηλαδή τον αγαπημένο μας τρόπο να ξεκινάμε την μέρα μας. Ο T.J. Miller, ο πάλαι πότε πρωταγωνιστής των τεσσάρων πρώτων σεζόν του Silicon Valley, είναι μια κάπως αμφιλεγόμενη προσωπικότητας – για να το θέσουμε ευπρεπώς. Ο ηθοποιός και stand-up κωμικός βρέθηκε τα τελευταία 1-2 χρόνια στην επικαιρότητα τόσο γιατί είχε πλακωθεί στο ξύλο μ’ έναν οδηγό Uber λόγω τσακωμού για τον Τραμπ όσο και για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης από το παρελθόν του που ήρθαν στην δημοσιότητα στα πλαίσια της καμπάνιας του MeToo.

Ε, τώρα όμως, μαθαίνουμε ότι ο Μίλερ συνελήφθη ξανά στη Νέα Υόρκη για τηλεφώνημα-φάρσα περί βόμβας στο αεροδρόμιο LaGuardia της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών της περιφέρειας του Κονέκτικατ, ο Μίλερ τηλεφώνησε στους μπάτσους στις 18 Μαρτίου, ισχυριζόμενος ότι «βρισκόταν στο τρένο της Amtrak 2256 ταξιδεύοντας από την Ουάσινγκτον προς τη Νέα Υόρκη και μια γυναίκα συνεπιβάτης είχε βόμβα στην τσάντα προσθέτοντας ότι είχε «καστανά μαλλιά και ένα μαντίλι» και κουβαλούσε μία «μαύρη τσάντα σε βαλίτσα με χερούλι».

Οι μπάτσοι έφτασαν, το τρένο σταμάτησε, οι πυροτεχνουργοί έψαχναν την βόμβα – μην τα πολυλογούμε, δεν βρήκαν τίποτα το ενοχοποιητικό σε κανέναν από τους επιβάτες του τρένου. Το υπέροχο στοιχείο της υπόθεσης βέβαια, σύμφωνα με υπαλλήλους του σιδηρόδρομου, είναι ότι πρώτον ο Μίλερ ήταν σε διαφορετικό τρένο και δεύτερον ήταν κόκαλο από τα ξίδια – γεγονός το οποίο οδήγησε τους εργαζόμενους στο τρένο να τον κατεβάσουν στη Νέα Υόρκη γιατί το είχε ξεφτιλίσει στο αλκοόλ, ξεκινώντας τσακωμούς με άλλους επιβάτες και άλλα τέτοια όμορφα.

Την Τρίτη, λοιπόν, ο Μίλερ εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου στο Νιού Χέιβεν και αφέθηκε ελεύθερος αφού έσκασε 100.000 δολάρια για εγγύηση. Ας σημειώσουμε κάπου εδώ ότι, εάν καταδικαστεί, ενδέχεται να φάει ποινή φυλάκισης έως και 5 χρόνια. Είναι βλαμμένος; Ναι, είναι βλαμμένος.

Best of internet