Quantcast

Το hiphop mixtape του Tom Hardy από το 1999 είναι η απόδειξη ότι όλοι είμαστε λίγο Τάκι Τσαν

Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψουμε το rap παρελθόν του αγαπημένου μας ηθοποιού που αγνοούσαμε

Κώστας Αρβανίτης

19 Ιανουαρίου 2018

Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε πως ο Tom Hardy είναι ένας από τους πιο αξιαγάπητους ανθρώπους στον κόσμο, αν όχι Ο πιο αξιαγάπητος και σε όλους αρέσει να μαθαίνουμε πράγματα γι’αυτόν, όπως για τη σχέση του με τα σκυλιά. Κάτι που κανείς δεν περίμενε να ακούσει όμως το mixtape όπου ο βρετανός ηθοποιός δείχνει τα skills του στο ραπάρισμα.

Πολλά χρόνια πριν τα Mad Max και The Dark Knight Rises, ο Tom Hardy υπήρξε ράπερ σε νεαρή ηλικία και είχε αποκτήσει και ένα συμβόλαιο για ηχογραφήσεις, όπως είχε δηλώσει το 2011 στο BBC. Tελικά τίποτε από αυτά δεν κυκλοφόρησε, ενώ το με τι ασχολήθηκε στη συνέχεια ο Hardy το ξέρουν οι πάντες. Με δυο λόγια, το χιπ χοπ παρελθόν φαινόταν πιο μακρινό από ποτέ.

Κι όμως, το mixtape που σύμφωνα με την περιγραφή “ηχογραφήθηκε σε ένα υπνοδωμάτιο το 1999” και “τα κομμάτια δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ” ανέβηκε στο Βandcamp στις 8 Ιανουαρίου από τον Edward Tracy, ο οποίος ήταν και ο παραγωγός των κομματιών με το ψευδώνυμο “Eddie Too Tall.” Οι στίχοι από την άλλη είχαν γραφτεί από τον ίδιο τον Tom, o oποίος τότε λάνσαρε το ψευδώνυμο Tommy No. 1.

Αυτό είναι λοιπόν τα 18 κομμάτια του Falling on Your Arse:


(πηγή)

Best of internet