Quantcast

Ο Τζιμ Κάρεϊ αποκαλύπτει σε ρεπόρτερ φεστιβάλ μόδας πως τίποτε στον κόσμο δεν έχει νόημα

Η ρεπόρτερ του New York Fashion Week μάλλον δεν ήξερε που έμπλεκε

Κώστας Αρβανίτης

11 Σεπτεμβρίου 2017

Kάποιοι ηθοποιοί, θέλοντας και μη μένουν στο μυαλό του κοινού συνδεδεμένοι με ένα στερεότυπο χαρακτήρα. Ο Τζιμ Κάρει ας πούμε έχει χαρίσει άφθονο γέλιο παίζοντας σε άπειρες ταινίες τον ίδιο ηλίθιο σε ένα συγκεκριμένο είδος κωμωδίας. Τόσο που όταν είδαμε την καταπληκτική του ερμηνεία στο The Truman Show μετά τα Ace Ventura και Dumb Dumber, μείναμε με την απορία για το αν αυτός ο άνθρωπος καταπιέζεται να κάνει το χαζό σε κωμωδίες.

Άλλη μια τέτοια στιγμή συνέβη στο φετινό φεστιβάλ μόδας New York Fashion Week. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς περίμενε να ακούσει η δημοσιογράφος που κάλυπτε το event όταν ρώτησε το Τζιμ Κάρει τι κάνει εκεί, αλλά σίγουρα δεν είχε στο μυαλό της πως θα ακούσει από το διάσημο ηθοποιό πως “έψαχνα να πάω στο πιο ανούσιο πράγμα που υπάρχει οπότε να’μαι“. Η αλήθεια είναι πως κι εμείς δεν πιστεύαμε πως ο Τζιμ Κάρει είναι μέσα του ο Ace Ventura, αλλά αυτό το μηδενιστικό ξέσπασμα μάλλον ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Δείτε το βίντεο:

Το ότι κάποιος μπορεί να ξεκινήσει να πάει να δει την τελευταία λέξη της μόδας και να καταλήξει να ακούει για την κενότητα και τη ματαιότητα των επίγειων συμβόλων η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε.Ο Τζιμ Κάρεϊ πάντως είναι μεγάλος τύπος.

Best of internet