Quantcast

To μεγαλύτερο επίτευγμα της Μαρίνας Σάττι δεν είναι το βίντεοκλίπ της, αλλά ότι έχει μελοποίησει Μπογδάνο

Ευτυχώς όμως δεν έχει γράψει ποίηση Μπογδάνου

LUBEN CREW

27 Μαΐου 2017

Εαν ζείτε σε κάποια σπηλιά χωρίς ρεύμα τότε μάλλον δεν έχει πάρει το μάτι σας ή τ’ αυτί σας το video clip της Μαρίνας Σάττι, “Δείτε το υπέροχο βίντεο με χορό και δροσερά κορίτσια“, αλλά δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το βίντεο κλιπ της Μαρίνας Σαττί, αγαπητοί φίλοι, αλλά για να αναφέρουμε ότι αυτό το κλιπ δεν είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της νεαρής καλλιτέχνιδος, μιας και όπως μας αποκαλύπτει ο αγαπημένος μας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Μαρίνα Σαττί έχει μελοποιήσει στίχους Μπογδάνου.

Όπως γράφει ο ίδιος στο facebook:

Και κάτι που δεν θα πει ή γράψει κανένας κουλτουραριστερός: Η (θεά) Μαρίνα Σάττι έχει μελοποιήσει στίχους μου στο έργο Τα Ταξίδια των Γκιουλ-Ιβερ.

Posted by Constantinos Bogdanos on Freitag, 26. Mai 2017

 

Η “(θεά) Μαρίνα Σάττι” φαίνεται ότι είχε μελοποιήσει στίχους του Δημήτρη και Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την παιδική παράσταση “Τα Ταξίδια των Γκιουλ-Ιβερ” η οποία παίχτηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το Νοέμβριο του 2016.

Κάτι που δεν θα πει ή γράψει κανένας κουλτουροαριστερός, φυσικά είναι και όλα όσα γράφει η Χρυσηίδα Δημουλίδου σχετικά με το νέο φλέγον εθνικό ζήτημα, δηλαδή το viral video κλιπ της Μαρίνας Σάττι. Είτε σας αρέσει προσωπικά, είτε όχι, κανένα ρόλο δεν παίζει αγαπητοί φίλοι, μιας και αρέσει στην Εθνική μας συγγραφέα και λάτρη του ωραίου, και μάλιστα της αρέσει πολύ.

Best of internet