Quantcast
politix OPINION

Για κάθε πυροσβέστη που λείπει, υπάρχει ένας τράγος να στέλνει κατάρες

Για πόσο ακόμα θα πρέπει να ανεχόμαστε μια συμμορία χουντόγερων που ξερνάνε μίσος με κάθε ευκαιρία;


Υπάρχει καλύτερη στιγμή για να αφορίσεις τον άθεο Τσίπρα και τους συριζαίους του (αν και με τις τόσες ευθύνες που έχουν, δεν την γλιτώνουν με κανέναν αφορισμό) από την ώρα που η χώρα θρηνεί δεκάδες νεκρούς στις πυρκαγιές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής; Φυσικά και όχι, οπότε ο διαχρονικά αγαπημένος μας παππούλης, ο famous πλέον Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος αποφάσισε να δηλώσει πως οι φωτιές είναι η τιμωρία από το Θεό εκεί ψηλά επειδή δεν βαδίζουμε πια στο δρόμο του Κυρίου, εννοώντας φυσικά το σύμφωνο συμβίωσης, την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, το γυμνισμό (!) και άλλες τέτοιες αποστασίες.

Κι επειδή αυτό προφανώς δεν φτάνει, στο κείμενο που ανέβασε στο blog του πρόσθεσε και πως δεν χρειαζόμαστε καν Πυροσβεστική γιατί θα μπορούσαμε να πετάξουμε ένα «Σώσε μας Παναγία μου», το οποίο ομολογουμένως θα άρεσε στους δανειστές και τις μνημονιολάγνες κυβερνήσεις μας γιατί είναι πολύ πιο οικονομικό από το να συντηρούμε έναν ολόκληρο οργανισμό με προσωπικό, οχήματα, αεροπλάνα και οτιδήποτε άλλο.

«Μιά λέξη για το Θεό, δεν είπες! Μια επίκληση της Παναγίας μας δεν σε ακούσαμε νά λέγεις!

Μιά ικεσία, όπως η πρόταση «Σώσε μας, Παναγία μας», θα μπορούσε να σβύσει τις πυρκαϊές σ’ όλη τους την έκταση!»

Το Πυροσβεστικό Σώμα πάντως που ανεξάρτητα από τις απόψεις του Αμβρόσιου ήταν πάντα κώλος και βρακί με την Εκκλησία (1, 2) (όπως και ο Στρατός, η Αστυνομία και όλο το ελληνικό κράτος εδώ που τα λέμε) θα πρέπει να αισθάνεται κάπως απογοητευμένο, αλλά έτσι πάνε αυτά.

Αυτό είναι το επίμαχο απόσπασμα της δήλωσής του: 

«Σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστρο- φικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό!

Ποιός, άραγε, να είναι ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Νεοέλληνα από τόν δρόμο του Θεού;Ποιός άλλος; Ο άθεος Πρωθυπουργός κ. Αλέξιος Τσίπρας και οι Συνεργάτες του; Ιδού μερικά από τα κατορθώματά τους:

Κατάργηση του Θρησκευτικού Όρκου στους Υπουργούς!

Αφαίρεση των Εικόνων του Χριστού μας και των Αγίων μας από τά Σχολεία, τα Γραφεία των Υπουργών, τις Δημόσιες Υπηρεσίες κλπ.

Νομιμοποίηση του Γάμου των Ομοφυλοφίλων διά του Συμφώνου Συμβιώσεως.

Παρελάσεις των Gays και γελειοποίηση των Εικόνων με την ανάρτησή τους στα γεννητικά όργανα τους στις δημόσιες παρελάσεις τους.

Κατάργητης της πρωϊνής προσευχής από τά Σχολεία.

Κατάργηση του εκκλησιασμού των Μαθητών.

Κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών από τα Δημόσια Σχολεία.

Περιφρόνηση του Μυστηρίου του χριστιανικού Γάμου, αφού ο Πρωθυπουργός συζεί αστεφά- νωτος με την φιλενάδα του κα Μπέττυ ή Περιστέρα.

Περιφρόνηση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως, αφού δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά τους.

Εξάπλωση της εγκληματικότητος κατά την περίοδο της Πρωθυπουργίας του. Βλέπε και τον Ρουβίκωνα!

Εξάπλωση του γυμνισμού και εν γενει της ανηθικότητος στη σύγχρονη Κοινωνία μας .

Ο Υπουργός της α-Παιδέιας κ. Γαβρόγλου θέλει να καταργήσει τις Πανελλήνιες Εισαγω-γικές Εξετάσεις στην Πανεπιστημιακή Βαθμία, ώστε «τα παιδιά μας χωρίς αγωνία το Σάββατο το βράδυ να μπορούν νά πηγαίνουν στα μπάρ για ένα ποτό και για να μπορούν επίσης να ερωτεύωνται»!!!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ;

Μα, ποιός άλλος από τον Πρωθυπουργό μας;»

Να τονίσουμε βέβαια πως ο άνθρωπος που αθωώθηκε στο δικαστήριο για το ηφαίστειο αγάπης που χάρισε στους ομοφυλόφιλους, μάλλον αισθάνεται ότι θα τη σκαπουλάρει ακόμη κι αν του κάνουν μήνυση ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα όλοι μαζί. Επίσης η Εκκλησία της Ελλάδας (η οποία θρηνεί επίσης θύματα) θα χρειαστεί να κάνει κάτι καλύτερο από τις κινήσεις που έχει ανακοινώσει ως τώρα για να ισοφαρίσει τις επιπέδου ISIS δηλώσεις του Μητροπολίτη Αμβρόσιου.

Δυστυχώς το ευρύτερο κλίμα σήμερα θα μπορούσε να προκαλέσει αναγούλα ακόμη και σε γουρούνι, καθώς τα πιο θλιβερά παραδείγματα της ελληνικής πολιτικής σκηνής έχουν πεταχτεί για να κερδίσουν λίγη υπεραξία ενώ οι φωτιές δεν έχουν καν σβήσει ακόμη.

Aπό τον ατσαλάκωτο υπόδικο Γιάννη Λαγό της Χρυσής Αυγής που πήγε με το σένιο πουκαμισάκι του και τους νεοναζί του και ποζάρουν μπροστά στις κάμερες δίπλα στα σπίτια που φλέγονται:

Mέχρι αυτό τον “πολιτικό αναλυτή”, του οποίου οι αναλύσεις άνετα μπορούν να προκαλέσουν ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα:

Mέχρι δημοσιογράφους του συριζαίικου Κόκκινου που το μόνο που τους νοιάζει είναι να μείνει το σκορ πιο χαμηλά από αυτό της Νέας Δημοκρατίας το 2007 (επίσης το να κατεβάζουν τα post αφού πέσει λίγο κράξιμο έχει κάτι από ρωμαϊκή περίπολο όταν τρώει πέσιμο από τους Γαλάτες του Αστερίξ):

Γενικά δε μπορεί το μόνο που μας αξίζει να είναι αυτά.

 

 

Best of internet