Quantcast
POLITIX

Κουτάλια με τον Γιούρι Γκέλερ λύγισε ο Αλέξης Τσίπρας στην επίσκεψή του στο Ισραήλ (PHOTO)

Μυστική συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού πριν το χτεσινό του διάγγελμα


Τσαγκ · 9 Δεκεμβρίου 2016

48eefa2eef9cae0c8158c692d9af5c85

Χτες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε στο Ισραήλ για τριήμερη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπρου και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, για να υπογραφεί συμφωνία που θα αφορά τον τομέα της Έρευνας και Τεχνολογίας. Κατόπιν πήγε να ρίξει και μια ματιά σαν μηχανικός που είναι, στα έργα συντήρησης του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ.

Όλα αυτά έδειχναν κλασσικές πρωθυπουργικές τυπικούρες, μέχρι που ο ο επικεφαλής του Εθνικού Πρωτοκόλλου του Ισραηλινού ΥΠΕΞ, κ. Meron Reuben δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αυτή την φωτογραφία.

214137

 

Ο Τσίπρας αγκαλιά με τον Γιούρι Γκέλερ, έχοντας λυγίσει το πρωτο (?) του κουτάλι με το οποίο ποζάρει περίχαρης στην κάμερα. Tο ταξίδι του Αλεξη στην Ιερουσαλήμ αν κρίνουμε από την φωτογραφία, δεν είχε να κάνει με βαρετά πρωτόκολλα συνεργασίας και τα τοιαύτα, άλλα βασικό της σκοπό είχε την συνάντηση με τον διάσημο μάγο – θαυματοποιό, για να τον καθοδηγήσει ως το πως να βρει χρήματα για την 13η σύνταξη. Από ο,τι είδαμε στο χτεσινό του διάγγελμα, η συνάντηση στέφθηκε με επιτυχία.

Best of internet