Quantcast
POLITIX

Η αμήχανη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε το κράτος να αναγνωρίσει την ομοιοπαθητική (VIDEO)

Είναι εκείνη η φάση που εύχεσαι ο πολιτικός που μιλάει να λέει ψέματα


felix · 8 Νοεμβρίου 2016

2fcd38464a3ef67892c2ffbcc34a99ef-696x464

Οκ, το να βλέπεις μια καταξιωμένη ηθοποιό και καλλιτέχνη όπως η Λυδία Κονιόρδου για κάποιο ακατανόητο λόγο να επιλέγει να είναι και υπουργός Πολιτισμού στην κωμική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη τραγελαφικό. Το να τη βλέπουμε να προσπαθεί να γιατρέψει ασθενείς με τη δύναμη της Force, όπως μπορεί να δει κανείς σε βίντεο που ξεθάφτηκε πρόσφατα είναι απλά αδιανόητα τέλειο.

Ας μην παραπονεθεί κανείς,  δεν την έβαλε κανένας με το ζόρι να επιδεικνύει σε βίντεο τη μέθοδο Ντανιέλ Πράνιτς:

Προφανώς, ακόμη περισσότερο χάρηκαν οι άμεσοι πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: η Νέα Δημοκρατία και το υπόλοιπο τόξο του Μένουμε Ευρώπη και λοιποί προφήτες του ορφανού Εκσυγχρονισμού σε αυτή τη χώρα. Αυτοί οι οποίοι απηχούν τις γνωστές απόψεις πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να μας μετατρέψει σε σοβιετική αποικία.

Καλή τύχη λοιπόν στους φιλελέ εκσυγχρονιστές της Νέας Δημοκρατίας, του Ποταμιού και των συντρόφων τους να μας εξηγήσουν τι ακριβώς έκαναν οι καπεταναίοι της Νέας Δημοκρατίας και του Ποταμιού, Κυριάκος Μητσοτάκης και Σταύρος Θεοδωράκης (συντονιστής της συζήτησης)  αντίστοιχα σε ένα Συνέδριο Ομοιοπαθητικής είχε γίνει παλαιότερα: 

Για να σας κάνουμε ένα teaser, ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης μεταξύ άλλων λέει τα εξής:

  • Υπάρχουν προκαταλήψεις για την ομοιοπαθητική
  • Ο καθένας πρέπει να διαλέγει τη θεραπευτική μέθοδος που του ταιριάζει
  • Ανεξήγητες θεραπείες
  • Tο αποτέλεσμα της θεραπείας το κρίνει ο ίδιος ο ασθενής
  • Να παρέμβει το κράτος για την αναγνώριση της ομοιοπαθητικής

Δεν ξέρουμε αν έχει ελπίδα αυτή η παρέμβαση στη χώρα που έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά μη εμβολιασμού των παιδιών από τους γονείς τους, αλλά η ομοιοπαθητική δεν έχει καμιά επιστημονική βάση σύμφωνα με κάθε είδους ειδήμονα. Όταν λέμε καμία, εννοούμε καμία. Προφανώς το twitter κάτι είχε να σχολιάσει επί του θέματος:

Το ορίτζιναλ βίντεο είναι παρακάτω:

Εδώ καμαρώνουμε και το Σταύρο να μας πασάρει Κυριάκο. Σε κάθε περίπτωση, παρότι το έχουμε καταλάβει ότι δε θα μείνει τίποτε όρθιο από δημόσια δωρέαν υγεία, αυτό εδώ κάνει τα πράγματα σοβαρά. Να μας εξηγήσει ο Κυριάκος αν τα πιστεύει όντως αυτά ή του έδωσαν κάνα χαρτζιλίκι να τα πει.

Γιατί με την περίπτωση χαρτζιλίκι τουλάχιστον δε θα ανησυχούμε ότι αν γίνει πρωθυπουργός θα πεθαίνουμε και θα μας δίνουνε πασσιφλόρα .

 

Best of internet