Quantcast
POLITIX

Όταν ο Πάνος Καμμένος ντύθηκε Βελουχιώτης: Ξεκίνησε χθες το 2ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ (PHOTOS)

To συνέδριο θα λήξει την Κυριακή με επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα για πρόεδρο


LUBEN CREW · 14 Οκτωβρίου 2016

Άνοιξε χθες τις πύλες του στο Tae Kwon Do το δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα προς το κομματικό ακροατήριο, αλλά και συντροφικό χαιρετισμό του Πάνου του Καμμένου απευθυνόμενου προς το κομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ. Το οποίο κοινό είχε υψηλή περιεκτικότητα σε πρώην ΠΑΣΟΚους.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε προς τους υπουργούς του ότι «Οι υπουργικές θέσεις δεν έχουν εκχωρηθεί ούτε παραχωρηθεί σε κανέναν με κριτήρια μονιμότητας», προαναγγέλοντας ουσιαστικά ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ενώ στην ομιλία του συνέδεσε την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης με μία συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους και δρομολόγησε το pasokofication τη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ευρύτερη παράταξη της κεντροαριστεράς:

 

syriza-drag

 

Ο Πάνος ο Καμμένος, με ένα κόκκινο λουλούδι στο πέτο και χωρίς γραβάτα απηύθυνε χαιρετισμό ξεκινώντας με ένα “Σύντροφοι και Συντρόφισσες” για να περιγράψει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λέγοντας ότι “χτίσαμε ένα νέο Γοργοπόταμο”:

kammenos

Βρεθήκαμε μαζί στον αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που είχε αποφασίσει να παραδώσει τη χώρα, βρεθήκαμε μαζί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μαζί κυβερνάμε, χτίσαμε μαζί ένα νέο Γοργοπόταμο, αποδείξαμε μαζί ότι μπορούμε να ενώσουμε τους Ελληνες

Να δούμε ποιοι θα γκρεμίσουν το Γοργοπόταμο που έχτισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

 

Στο συνέδριο βρέθηκαν και μεγάλοι πολιτικοί άνδρες της Αριστεράς που επέστρεψαν επιτέλους στα πράγματα αφού μάζεψαν το αμύθητο πολιτικό τους Κεφάλαιο και μετακινήθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ.

suriza-kouvelis

Το παρών έδωσαν βουλευτές των ΑΝΕΛ από τον γαλαξία των ΕΛ, όπως ο Ζουράρις:

Σε έξαρση ο Αλέξης μοίραζε χαστούκια σε όποιον προλάβει.

syriza-xastouki

(Φυσικά δεν τόλμησε να ρίξει μπατσάκι στον σκληρό Φώτη Κουβέλη)

Μια ευχάριστη epicή νότα ήταν οι d-list πρώην-ΠΑΣΟΚΟΙ που έδωσαν με την παρουσία τους άρωμα χρυσής εποχής στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αναπληρωτές υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης και Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Τζουμάκας

Ο Τρύφων Αλεξιάδης

Ο Τρύφων Αλεξιάδης

Ο γ.γ. του ΥΠΕΣΔΑ Δημήτρης Τσουκαλάς

Ο πρώην γραμματέας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Κοτσακάς

Ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης με το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαο Γκίβαλο

τζουμακας

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός επί Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστας Ασλάνης ενώ όρθιος πίσω του, είναι ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης.

Ο πρόσφατα παραιτηθείς γ.γ. Πρώτης Υποδοχής Οδυσσέας Βουδούρης

Ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης με την Θ. Τζάκρη

 

Το συνέδριο που ξεκίνησε τις εργασίες του εχθές, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του Προέδρου.

 

Πηγή φωτογραφιών: EUROKINISSI, SOOC, Twitter

 

Best of internet