Quantcast
POLITIX

Παρτάρα στο Μαξίμου με τον Ζουράρη να παίζει αντάρτικα στο πιάνο διοργάνωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Η συγκυβέρνηση περνάει καλά και αυτό δε βγαίνει προς τα έξω


Τσαγκ · 7 Οκτωβρίου 2016

Παρότι κουράζονται με το να κάνουν μια fail διαπραγμάτευση τη βδομάδα στη συγ-κυβέρνηση, γενικά περνάνε καλά και αυτό  βγαίνει και προς τα έξω.

ÁÈÇÍÁ-ÌÁÎÉÌÏÕ-ÓõíÜíôçóç ôïõ ðñùèõðïõñãïý ÁëÝîç Ôóßðñá ìå âïõëåõôÝò ôïõ ÓÕÑÉÆÁ êáé ôùí ÁíåîáñôÞôùí ÅëëÞíùí.(Eurokinissi-ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)

Χτες το βράδυ ο Αλέξης Τσιπρας, διοργάνωσε ένα “χαλαρό” παρτάκι για ταμέλη της κυβέρνησης, στο μέγαρο Μάξιμου. Εκεί όπως μας ενημερώνει το ρεπορτάζ του iefimerida, οι παρευρισκόμενοι των Συριζανελ το έριξαν τόσο πολύ έξω που τα γέλια τους ακούγονταν από το μπαλκόνι του μεγάρου.

Κάποιοι ήπιαν κρασάκι, άλλοι αναψυκτικά και όλοι τίμησαν τις «μπόμπες» και τα τυροπιτάκια, τα μπριός και τα κοτοπιτάκια που διέθετε ο μπουφές.

zour1piano

Την χαρωπή μονοτονία των συζητήσεων αποφάσισε να διακόψει με τις μουσικές του ικανότητες ο Κώστας Ζουράρις. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έκατσε στο πιάνο που διαθέτει το Μαξίμου και άρχισε να παίζει την μελαγχολική  μελωδία του «Άσε με να φύγω, σε παρακαλώ» της Αλέκας Κανελλίδου, με την Ελένη Κουντουρά να τον “σιγοντάρει” τραγουδώντας, κάνοντας πολλούς να απορούν για τον αν κρύβεται κάποιος πολιτικός υπαινιγμός πίσω από την επιλογή του άσματος.

tsironis_piano

Το ενδιαφέρον όμως της βραδιάς ήταν ότι μετά από τα ελαφρά τραγουδάκια όπως το ” Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει”, ο Ζουράρις “γύρισε” το πρόγραμμα σε αντάρτικα, τα οποία οι του ΣΥΡΙΖΑ τραγουδούσαν δυνατά με τις φωνές τους να τραντάζουν μέχρι και τις κλούβες της Ηρώδου Αττικού.

Στις 23:00 μετά από τις καθιερωμένες σέλφι του πρωθυπουργού με τις γυναίκες βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, το παρτάκι έλαβε τέλος.

 

Best of internet