Quantcast
POLITIX

Νίκος Τόσκας: Kαταλαβαίνω τους συνταξιούχους που “φαγαν” χημικά γιατί και εγώ συνταξιούχος είμαι

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν παραιτείται, είπε ότι “οι άλλοι ήταν χειρότεροι”


THE NEWSROOM · 4 Οκτωβρίου 2016

Syntaxiouxoi31016sk5

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό RealFm 97,8 έδωσε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Για την χτεσινή χρήση δακρυγόνων απέναντι στους συνταξιούχους από τους άνδρες των ΜΑΤ δήλωσε:

“Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση , δεν έπρεπε να γίνει χρήση δακρυγόνων. Ήταν υπερβολική η χρήση αυτή, γίνεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις. Βέβαια, και με ώθηση που προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν αυτούς τους ανθρώπους δεν μπόρεσαν”

 

Μετέπειτα, ο υπουργός είπε ότι βρίσκει δίκαιη την οργή των συνταξιούχων και ότι την κατανοεί καθότι είναι και αυτός συνταξιούχος.

Syntaxiouxoi31016sk4

Τέλος, θέλοντας να την πει στο Νικήτα Κακλαμάνη, δήλωσε ότι κρατάει αρχείο με τα χημικά που έχει ρίξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα είπε:

Θα ήθελα να ρωτήσω τους υπουργούς των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, πόσα δακρυγόνα έπεφταν την εποχή τη δική τους, γιατί έχω μαζί μου τα στατιστικά στοιχεία, τα οποία μιλάνε για γύρω στα 400 φέτος και γύρω στις 4.000 την εποχή τη δική τους

Και συνέχισε λέγοντας:

Ούτε ένα δακρυγόνο δεν είναι καλό, γι’ αυτό και πήραμε την απόφαση να μη γίνει άλλη φορά χρήση δακρυγόνων απέναντι σε εργαζόμενους ή συνταξιούχους, με ό,τι κινδύνους αυτό περικλείει». Και από το χθεσινό λάθος βγήκαν διδάγματα και πήραμε αποφάσεις. Θα το τηρήσουμε. Από αυτήν τη στιγμή ισχύει αυτό που είπαμε

Περιμένουμε με ανυπομονησία, τι δικαιολογία θα βρουν όταν πέσει το επόμενο δακρυγόνο!

Best of internet