Quantcast
POLITIX

Το Λοβέρδο καίει η καταγγελία της μητέρας της 32χρονης οροθετικής Μαρίας που έφυγε χθες (PHOTO)

Αν είχε ίχνος ντροπής ο κ. Λοβέρδος μάλλον θα είχε πάει μετανάστης στο φεγγάρι


felix · 12 Μαΐου 2016

Δε μπορεί να μη θυμάστε την ίσως αηδιαστικότερη κίνηση της δεκαετίας. Ήταν περίπου 4 χρόνια πριν, την περίοδο των εκλογών του 2012, που ως υπουργός Υγείας ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε εκδόσει την κατάπτυστη υγειονομική διάταξη 39Α, η οποία βασιζόταν σε Αναγκαστικό Νόμο του 1940:

«Εχοντας υπόψη την ανάγκη λήψης μέτρων για να προστατευτεί η υγεία του πληθυσμού, αποφασίζουμε: Λοιμώδη νοσήματα επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία θεωρούνται τα νοσήματα που ορίζονται ρητώς από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ειδικά για το HIV, HBV, HCV θα υπάρχει ειδικός έλεγχος για τα άτομα που κάνουν χρήση ενδοφλέβιων ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για τα εκδιδόμενα άτομα. Οι αστυνομικές αρχές παρέχουν κάθε νόμιμη συνδρομή.

»Οι παραβάτες των διατάξεων της παρούσας τιμωρούνται κατά τα οριζόμενα. Τώρα, αν κάποιος δεν δεχτεί τον έλεγχο, τον κάνουμε με το ζόρι».

loverdos_9

Αμέσως μετά είχε ξεκινήσει ένα απίστευτο κυνήγι μαγισσών, όπου τα πρόσωπα δεκάδων γυναικών βγήκαν στο γυαλί της τηλεόρασης για λόγους ασφαλείας, πολλές κλείστηκαν και στη φυλακή, ενώ άλλες χάθηκαν από την ασθένεια πριν αθωωθούν από τις κατηγορίες και σίγουρα πριν καταργηθεί η ρατσιστικής φύσης διάταξη.

skai_0

Χθες άλλη μία από τις οροθετικές γυναίκες, ηλικίας 32 χρονών και μητέρα ενός παιδιού έφυγε από τη ζωή. Αξίζει να σημειωθεί πως το μαρτύριο που θα περιγραφεί από κάτω η Μαρία το πέρασε σε ηλικία 28 χρονών. Η καταγγελία που άφησε η μητέρα της δεν είναι τίποτε λιγότερο από συγκλονιστική:

CiPgPScVEAEHU_H

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Λοβέρδος όχι απλά δεν έχει κάνει ίχνος αυτοκριτικής, αλλά έχει υπερασπιστεί επανειλημμένα όλη αυτή τη διαδικασία εξευτελισμού τόσων γυναικών την οποία διεύθυνε.

(Πηγή: Eφσυν)

Best of internet