Quantcast
POLITIX

O κοινοβ. εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμελλος χαρακτήρισε την Aντιπολίτευση γεροντοκόρη και κακιά

Μόνο που δεν την έστειλε να πλύνει και κάνα πιάτο


LUBEN CREW · 9 Μαΐου 2016

Μπαράζ κριτικής τίγκα στο σεξισμό καφενείου σε χωριό εξαπέλυσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος όπως διαβάζουμε στο μέσο ενημέρωσης που ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ Left.gr:

Κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης του προς ψήφιση ν/σ για το ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μια Αντιπολίτευση, η οποία είναι γεροντοκόρη, κακιά και ψεύτρα και θέλει αυτό που λέει ο λαός, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

famelos_18

Ενδιαφέρον έχει ότι προέρχεται από πολιτικό στέλεχος κόμματος που θεωρητικά έχει δείξει ενδιαφέρον για ζητήματα σεξισμού και φύλου, αλλά απ’ότι φαίνεται όσο δυσκολεύονται οι συριζαίοι να πείσουν για το σε τι διαφέρουν από τα άλλα μνημονιακά κόμματα τόσο ξεφεύγουν και στα πράγματα στα οποία θεωρητικά είχαν το πλεονέκτημα. Στο Left.gr πάντως η φρασεολογία α λα Βαγγέλας Μεϊμαράκης δεν τους έκανε κάποια εντύπωση.

ÓõæÞôçóç åðß ôçò áñ÷Þò, ôùí Üñèñùí êáé ôïõ óõíüëïõ ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ "Ìåôáññõèìßóåéò ðïéíéêþí äéáôÜîåùí, êáôÜñãçóç ôùí êáôáóôçìÜôùí êñÜôçóçò ô ôýðïõ êáé Üëëåò äéáôÜîåéò" óôçí ÏëïìÝåëéá ôçò ÂïõëÞò ôçí ÐÝìðôç 16 Áðñéëßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων που ίδρυσε ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κάνα σχόλιο ή θα ασχολείται μόνο με διαφημίσεις των Τζάμπο;

Best of internet