Quantcast
POLITIX

Η μούφα της ημέρας: O πρόσφυγας στο λιμάνι που θα πέταγε το μωρό κάτω (VIDEO)

Hoax ιστορία με πρόσφυγες #5467868568


LUBEN CREW · 6 Απριλίου 2016

Είναι οι μέρες που κάθε πρωί κυκλοφορεί και μια καινούρια hoax ιστορία σχετικά με πρόσφυγες που έκαψαν, βίασαν, έσφαξαν, κάτι τέτοιο τέλος πάντων, όπως έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά εδώ. Σήμερα πχ δε μπορεί, κάπου θα πήρε το μάτι σας το περιστατικό με τον αιμοδιψή Ηρώδη της προσφυγιάς που ετοιμαζόταν να πετάξει ένα μωρό στο κεφάλι ενός ταλαίπωρου λιμενικού που απλά έκανε τη δουλειά του. Εδώ ας πούμε:

arf

Mε τον κατάλληλο σχολιασμό προφανώς:

Όπως μεταδίδει το Mega, ομάδα προσφύγων φώναζε συνθήματα υπέρ του ανοίγματος των συνόρων ενώ αίσθηση προκλήθηκε όταν κατά την αποχώρηση του κυβερνητικού κλιμακίου, ένας εξ αυτών διαμαρτυρήθηκε έντονα κρατώντας επικίνδυνα ένα μωρό στα χέρια, προσπαθώντας, σύμφωνα με μαρτυρίες να το πετάξει σε άνδρα του Λιμενικού.

Άμα τώρα αρχίσουμε να γελάμε με το Mega και τις μαρτυρίες του θα μας πείτε κακούς, οπότε περνάμε στη συνέχεια που είναι τα σχόλια που είναι σχεδιασμένο να προκαλέσει αυτό το άρθρο:

arf

Όλα καλά για το στόρι που προσπαθεί να αποδείξει ότι πρέπει να πετάξουμε στη θάλασσα αυτούς τους αχάριστους ανθρωποφάγους. Δε φτάνει που τους κλείνει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους ξυλοφορτώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να τους ξαποστείλουμε για να έχει λόγο ύπαρξης και η Νέα Δημοκρατία. Έτσι δεν είναι;

Ας ξαναδούμε εδώ το βίντεο, παρακαλούμε:

Όπως είναι φανερό:

arf

Πρώτα ο αστυνομικός με τα γυαλιά σπρώχνει τον πρόσφυγα και μετά πάει να σπρώξει και το μωρό, ενώ μπορείτε να παρατηρήσετε ότι  στη συνέχεια τραβάει και γκλοπ. Ο άνθρωπος έχει σηκώσει το μωρό στον αέρα και προς τα πίσω για να το προστατέψει από το μπρατσωμένο όργανο της τάξης. Τα περί ρίψης μωρού είναι για καμιά Ολυμπιάδα ακροδεξιών. Το Λιμενικό έβγαλε και μια ανακοίνωση:

«Αλγεινή αίσθηση προκάλεσε σε όλους ανεξαιρέτως τους παρευρισκόμενους, η απαράδεκτη, απερίσκεπτη, ανάλγητη και βίαιη συμπεριφορά με θύμα ένα αθώο βρέφος, εικόνα που ήδη έχουν παρακολουθήσει έκπληκτοι χιλιάδες τηλεθεατές. Η πράξη αυτή είναι καταδικαστέα. Θα διαταχθεί έρευνα.»

image

«Τέλος, σημειώνεται ότι Στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. παραμένουν στο λιμάνι προκειμένου διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του».

Να’στε καλά παιδιά

Best of internet