Quantcast
POLITIX

To ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει τον τέλειο Walking Dead οδηγό επιβίωσης σε περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου

Το ψεκασμένο Ευαγγέλιο του Στέφανου του Χίου σου δίνει το απόλυτο how-to για την περίπτωση ζόμπι αποκάλυψης


Τσαγκ · 10 Μαρτίου 2016

Οι καιροί όπως όλοι ξέρουμε είναι χαλεποί. Η Ρωσία κοντράρεται με το ΝΑΤΟ, στις Αραβικές χώρες γίνεται της καραπουτανάρας, ο Ντοναλντ Τράμπ δεν είναι ο πιο ψύχραιμος ηγέτης του Δυτικού Κόσμου και ο Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί να ξυπνήσει στραβά μια μέρα και να αρχίσει να πατάει κουμπιά. Ευτυχώς υπάρχει και η εφημερίδα που εδώ και καιρό μας προετοιμάζει για την Αποκάλυψη που έρχεται:

12825201_10153988813514855_66975596_n

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε για τι πράγμα μιλάμε, η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ δίπεται από ένα πνεύμα που δεν σταμάτησε ποτέ να είναι πάρα πολύ ψύχραιμο:

makeleio_0

efimerida-30-1-2016

exofilo12-11

Αυτή λοιπόν η μειλίχια φωνή της ελληνικής δημοσιογραφίας μεταξύ άλλων έχει ασχοληθεί, με τι άλλα; ύλη με τo World War Z που έρχεται:

12825313_10153988810004855_1971408381_n

12825189_10153988809999855_1090121644_n

Πόσο έτοιμοι είστε για τον Αρμαγεδδώνα; Το Μακελειό δε κωλώνει και ετοιμάζεται να μας δώσει λύσεις για τα προβλήματα που θα μας ταλανίσουν με τον ερχομό του εξαποδώ.

Σε κατάσταση πολέμου τα είδη υγιεινής και τα φάρμακα είναι σημαντικότερα και από το φαγητό. Μπορείς να πυροβολήσεις ένα περιστέρι. Μπορείς να κόψεις ένα φυτό να φας. Δεν μπορείς όμως, ούτε να πυροβολήσεις, ούτε να φυτέψεις ένα αντισηπτικό.

Μπορείς εναλλακτικά να φας γλάρο και να φυτέψεις μια κανναβουριά, φυτό γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Μάθε να δίνεις πρώτες βοήθειες, να καθαρίζεις πληγές και να φροντίζεις εγκαύματα. Ακόμα και αν βρεις γιατρό, ίσως να μην μπορείς να τον πληρώσεις. Μάθε να χρησιμοποιείς αντιβιοτικά. Είναι καλό να έχεις απόθεμα.

Σε περίπτωση που βρείτε γιατρό , να φροντίσετε να έχετε πάνω σας πάντα το πατροπαράδοτο φακελάκι, έρευνες στο ΕΣΥ έχουν αποδείξει ότι  πάντα βοηθάει στο να επισπεύσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Θα πρέπει να διαλέξεις να έχεις όσο απλούστερα όπλα γίνεται και φρόντισε να έχεις νομίμως κτηθέντα πυροβόλα όπλα και πολλά πυρομαχικά, ακόμα και κυνηγετικά όπλα, κατά προτίμηση ημιαυτόματα για στοιχειώδη προστασία. Τα ρωσικά Saiga και Μolot, αλλά και πολλές αμερικάνικες καραμπίνες κάνουν άριστη δουλειά.

ΠΡΟΣΟΧΗ – το φυσοκάλαμο με τα μπαλάκια από σάλιο και  πεπιεσμένο χαρτί που είχες φτιάξει στο δημοτικό δεν δύναται να σε βοηθήσει.

Θα πρέπει να έχεις μικρά πράγματα που δεν χτυπάνε στο μάτι. Για παράδειγμα, μια ηλεκτρογεννήτρια είναι καλή, αλλά 1.000 αναπτήρες BΙC είναι καλύτεροι. Η γεννήτρια θα τραβήξει την προσοχή σε περίπτωση που δημιουργηθεί πρόβλημα, ενώ οι αναπτήρες είναι μικροί, φτηνοί και εύκολα ανταλλάξιμοι.

Γιατί που να τρέχεις στο περίπτερο αποκαλυπτιάτικα να πάρεις αναπτήρα; Θα προσθέταμε να έχετε “γίνει” από πιο πριν και να έχετε επίσης μεγάλη προμήθεια από μεγάλα χαρτάκια.

Ο χρυσός και το ασήμι, είναι χρήσιμα;

Έχε από κοντά τον παππού και την γιαγιά.

Μπορείτε να κάνετε προμήθειες σε πυρομαχικά σε καιρό ειρήνης.Να θυμάστε ότι οι δυσκολότερες ώρες είναι κατά τις πρώτες μέρες, άρα εάν δεν έχεις ήδη όπλα και πυρομαχικά, ίσως να μην έχεις αρκετό χρόνο να τα αποκτήσεις και να προστατέψεις την οικογένειά σου. Το να είσαι άοπλος μέσα σε μια κατάσταση ταραχών και χάους είναι πολύ κακή ιδέα.

Ντου στο περίπτερο του κυρ Αποστόλη που πούλαγε παράνομα μινέρβες και γουρούνες για την ανάσταση. ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ γιατί θα τα καβατζώσει κάνας άλανος.

Οργανώστε την περίμετρο του σπιτιού σας. Μπορεί να επικρατήσουν χαοτικές καταστάσεις. Οι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες είτε επειδή θα είναι πεινασμένοι και απελπισμένοι είτε επειδή θα παίξουν το ρόλο της 5ης φάλαγγας θα αποτελέσουν κορυφαία απειλή για την ασφάλεια, όπως επίσης και αντικοινωνικά και παραβατικά στοιχεία της κοινωνίας.

Σκάψτε γύρω γύρω στην πολυκατοικία  μια τάφρο, γεμίστε την με νερό ( από λάστιχο γείτονα καλύτερα)  και μετά προμηθευτείτε από κανένα ψαγμένο hipstero pet shop μιά 50αρα πιράνχας. Problem solved .

Προσπαθήστε το σπίτι να μην δίνει στόχο, να μην φαίνεται οχυρωμένο. Το οχυρωμένο σπίτι δείχνει ότι κάτι έχει να κρύψει. Φροντίστε να έχετε οργανώσει ομάδες άμυνας από φίλους και συγγενείς. Αν έρθει η καταστροφή και ζεις στην πόλη, χρειάζεσαι ένα απλό, καθόλου φανταχτερό μέρος, γεμάτο με όπλα και πυρομαχικά.

Κρατάτε low profile, όχι παρτάρες και μπάρμπεκιου για το τέλος του κόσμου. Μέτα ψήστε τους λιγότερο αγαπητούς συγγενείς και φίλους σας “παιδιά θα χει τρελό χαβαλέ η φάση ” να γίνουν πολιτοφύλακες της γειτονιάς σας.

Είναι σημαντικό να έχει οργανωθεί δύναμη αυτοπροστασίας στην γειτονιά σας από την εποχή της ειρήνης. Πάντα οργανωμένες σκοπιές και περίπολοι έξω στους δρόμους. Η καλή οργάνωση και ο συντονισμός είναι εκ των ων ουκ άνευ για προστασία απέναντι σε συμμορίες.

Βγείτε Ι4 άοπλο στην γειτονιά, ούτως ώστε να γίνετε γραφέας. Ως  γραφέας θα έχετε τα εξής πλεονεκτήματα πρώτον θα βγάζετε υπερεσίες και όλοι θα προσπαθούν να γίνουν φιλαράκια σας, δεύτερον θα γλιτώσετε τα γερμανικά 2-4 (θάνατος) και φυσικά έχετε περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσετε.

Διαδίκτυο, τηλεόραση, ραδιόφωνο πιθανόν δεν θα υπάρχουν. Πρέπει να οργανώσετε ένα δίκτυο ροής πληροφοριών με εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. Βρείτε ραδιόφωνα και κατασκευάστε κεραίες που να μπορούν να λαμβάνουν στα βραχέα.

Μπορείτε να εκπαιδεύσετε και ταχυδρομικά περιστέρια, αν δεν τα χετε φάει πρώτα.

Μη φοράτε πράγματα αξίας σε τέτοιες εποχές και καταστάσεις. Κάποιος θα σας δολοφονήσει για να τα πάρει. Ακόμα και η συμπεριφορά σας θα πρέπει να μην ξεχωρίζει.

No bling ! Κομμένες οι ρολεξιές και οι χρυσές καδένες για να μην την πατήσετε σαν τον Tupac.

Υγιεινή

Η υγιεινή είναι πολύ σημαντική, όπως και το να υπάρχουν επαρκή φάρμακα – ειδικά αντιβιοτικά. Παυσίπονα και αντιπυρετικά είναι απαραίτητα. Γάζες, βαμβάκι και αντισηπτικά να υπάρχουν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αφθονία

Και κωλόχαρτα παιδιά, όποιος έχει ξεμείνει από κωλόχαρτα σε καμπινγκ ξέρει .

Τροφή

Φροντίστε να έχετε κάνει αποθέματα με τροφές που να αντέχουν στο χρόνο με κονσέρβες, ξηρά τροφή κλπ. Αναζητήστε κατάλογο με τα είδη που διατηρεί σε αποθέματα ο Στρατός. Είναι ο καλύτερος οδηγός για τα δικά σας αποθέματα. Εχετε ένα χαρτοκιβώτιο στη αποθήκη σας πάντα και ανανεώνετέ το κατά καιρούς. Μπορεί να μην το χρειαστείτε ποτέ. Θα έχετε χάσει κάπου 100 ευρώ αρκετά για να θρέψουν μία τετραμελή οικογένεια για μια εβδομάδα. Αν δεν το έχετε μπορεί να χαθεί ολόκληρη η οικογένεια…

Εμείς θα προτείναμε να φτιάξετε και μια μεγάλη κάβα με ξίδια, γιατί το αλκοόλ έχει αντισηπτική δραση και γιατι όλο και κάνα παρτάκι θα παίξει με χορούς πάνω στα συντρίμμια του καταρρέοντος πολιτισμού.

Νερό

Πρόβλημα. Ισως το κορυφαίο πρόβλημα αν έχει μολυνθεί το δίκτυο νερού της πόλης σας. Εδώ οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχει απόθεμα δεκάδων φιαλών νερού, ανανεούμενο. Αναζητήστε πηγές ή να έχετε φροντίσει να προμηθευτείτε συσκευή που να μετατρέπει το θαλασσινό νερό σε πόσιμο. Αν έχετε δεξαμενή φροντίστε να ρίχνετε ειδικές αντισηπτικές “μπάλες” που χρησιμοποιούν στις δεξαμενές νερού των πλοίων.

Πολλά τα ξύδια παιδιά.

Best of internet