Quantcast
POLITIX

Είχαμε πάθει στερητικό κάλπης και ο Καμμένος μας έταξε καινούρια

Εκλογές και δημοψήφισμα πακέτο να γουστάρουμε


THE NEWSROOM · 9 Φεβρουαρίου 2016

e5a8a-panos-kammenos-dimitris

 

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι νέες εκλογές θα μπορούσαν να αποτελέσουν νέο διαπραγματευτικό χαρτί στο μανίκι της κυβέρνησης. Όπως διαβάζουμε στην Real της Κυριακής:

«αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις, που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές από τον ελληνικό λαό, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι το λόγο. (…) «η κυβέρνηση έχει λάβει λαϊκή εντολή να κυβερνήσει τη χώρα για τέσσερα χρόνια» (…) «οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν αυτή την κυβέρνηση, γνωρίζοντας την τρίτη συμφωνία που είχε υπογράψει».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη έσπευσε να διαψεύσει το ενδεχόμενο εκλογών τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει “πολύ πρόσφατη εντολή” απαντώντας μάλιστα για το ενδεχόμενο των εκλογών “είστε με τα καλά σας, κάθε τρεις μήνες;”

 

DIMITRIS-KAMMENOS1-420x315

Όμως μια πιο διεισδυτική ανάλυση των χρισμών του Πάνου Καμμένου έκανε ο Δημήτρης Καμμένος, βουλευτής των ΑΝΕΛ, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους για όσους αγχώνονταν ότι θα ξαναπάμε σε εκλογές.

Ο Δημήτης Καμμένος μίλησε στο “Παραπολιτικά 90,1 FM” δείχνοντας όλο νόημα ότι ο Πάνος ο Καμμένος ίσως εννοούσε ότι η κυβέρνηση θα καταφύγει σε δημοψήφισμα και όχι σε εκλογές, εάν τα βρει δύσκολα με τους δανειστές:

Θα πρέπει να αποφασίσουμε ως κυβέρνηση τι θα κάνουμε αν η διαπραγμάτευση δεν φτάσει στο σημείο που θέλουμε. Θα πρέπει ο κάθε κυβερνήτης να ακούσει τον λαό, όπως τον ακούσαμε και το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο

 

 

 

 

Όποιος βαριέται να διαβάσει τις δηλώσεις των Καμμένων μπορεί απλά να δει αυτό και να πιάσει το νόημα:

vote

Best of internet