Quantcast
POLITIX

Προφανώς ο Θόδωρος Φορτσάκης συμφωνεί στην πρόταση του Τριανταφυλλίδη για δίδακτρα στα σχολεία

Συγκινητικές στιγμές ενότητας


THE NEWSROOM · 14 Ιανουαρίου 2016

Διαβάσαμε εδώ τις δηλώσεις του μεγάλου πολιτικού-ακαδημαϊκού-κτλ κτλ:

Την πεποίθησή του ότι η πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη για δίδακτρα στα δημόσια σχολεία, πρέπει να ληφθεί υπόψη και να συζητηθεί, εξέφρασε ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Θόδωρος Φορτσάκης, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM”

“Είναι μια πρόταση που θα πρέπει να συζητηθεί διότι υπάρχουν πάρα πολλές οικογένειες ελληνικές οι οποίες πληρώνουν τεράστια ποσά σε φορείς οι οποίοι βρίσκονται έξω από τη δημόσια παιδεία”, είπε ο κ. Φορτσάκης, μιλώντας στην εκπομπή “Καθημερινά”, με τους Νικόλ Καζαντζίδου και Χρήστο Μάτη.

Ε ναι τι διάολο. ποιος θα συμφωνούσε πρώτος πρώτος με τα δίδακτρα στα σχολεία.

article20719.w_hr

Όπως υπογράμμισε, από τη στιγμή που η παραπαιδεία είναι ένα φαινόμενο δεδομένο θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να ενταχθεί στην κανονική δημόσια παιδεία, με βασικό στόχοι τη δημιουργία ολοήμερων σχολείων. “Να μπορούσε να υπάρχει μια συνεργασία ανάμεσα στα δημόσια σχολεία και ιδιωτικούς φορείς […] με προσφορά συγκεκριμένων επιλογών τις οποίες δεν μπορεί να προσφέρει το δημόσιο σχολείο” είπε ο κ. Φορτσάκης, προσθέτοντας ότι θα είναι λογικό ότι πρέπει να υπάρχει ένα αντίτιμο για να επιτρέψει τη λειτουργία αυτών των προσφορών.

Δε θέλουμε καν να ξέρουμε τι μπορεί να σκέφτεται.

Best of internet