Quantcast
POLITIX

Μπήκαμε στο μυαλό του Φαήλου Κρανιδιώτη

Και αποκρυπτογραφήσαμε τι θέλει πραγματικά να πει ο ποιητής


Herbert Viola · 4 Δεκεμβρίου 2015

Το παραλήρημα στο οποίο βρίσκεται ο Φαήλος Κρανιδιώτης από προχτές σχετικά με την επιθυμία του μακαρίτη Μηνά Χατζησάββα όπως εκφράστηκε από το σύντροφό του Κώστα Φαλελάκη, καλά κρατεί. Από προχτές κράζει ό,τι αναπνέει στο facebook σα να μην υπάρχει αύριο.

 

Πήραμε μία μία τις αναρτήσεις του, κάναμε ένα μικρό ινσέψιο
και βρήκαμε τι ήθελε να πει πραγματικά.

 

failos1

KRANIDIOTIS1

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις λουλούδες, ε… τους ομοφυλόφιλους. Στο κρεβάτι του ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Έχω και πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους. Καλά, δεν έχω, αλλά λέμε. Το ‘αξύριστη χήρα’ θα γίνει meme. Στάνταρ. Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας, αλλά στην Αναστασία έπρεπε να παίξει τον ομώνυμο ρόλο. Η μάλλον άσε, μην το γράψω αυτό.

 

 

failos2

KRANIDIOTIS2_

(φωνή Αλέφαντου). Έλα τώρα με τις τιτίκες της Αριστεράς τώρα, ποιος Στραπατσάρι τώρα. Εδώ μέσα εγώ είμαι το λιοντάρι. Και εσείς είστε οι ΚΟΤΕΣ. Και σαν κότες που είσαστε θα μου γυαλίζετε τα παπούτσια και θα μου πλένετε τα σώβρακα. Θα με πείτε και ομοφοβικό. Μου θέλουν και σύμφωνα συμβίωσης. Είχατε και στο χωριό σας; Όποιος τους θέλει να τους πάρει σπίτι του. Για μπραντς σας έχω περδικούλες.

 

 

 

failos3

KRANIDIOTIS3

Ντου και ξύλο στο Φαήλο; Στο Φιλελέρ σας ρε. Ο PC Principal από το South Park γαμεί. Εγώ είμαι δικηγόρος  Τίγρη και Οτσαλάν, διαβάστε τη Λάιφο και πηγαίνετε να φωτογραφίσετε κανένα σκυλί που κατουράει σε κανένα εγκαταλελειμμένο στα Πετράλωνα να μας το πουλήσετε για τέχνη ρε παστουρμάδες. Ουγκ.

 

failos4

KRANIDIOTIS4

-Κοίταξε Φαήλο, μπορώ να σε φωνάζω Φαήλο έτσι; Λοιπόν Φαήλο, εγώ ξέρεις δεν τα εννοούσα ακριβώς έτσι…..

-Νερό και αλάτι Γιώργο μου. Σημασία έχει το συμφέρον της Πατρίδος. Εγώ θα πεθάνω όρθιος.

 

failos5

KRANIDIOTIS5

Πσστ, κοπελιά, εγώ ξέρω τον Αντύπα τον τραγουδιστή. Και τον Ηρώδη Αντύπα και τον Ηρακλή Αντύπα που κάνει ρεπορτάζ στο γαύρο.Κάτι τζαμπρόνια σαν και του λόγου σου κλάνω και φεύγουν για Πλούτωνα(Στα μεζέα μου το έγραψα; Α, ναι.)

 

failos6

Με λένε ομοφοβικό και χρυσαυγίτη τα κουτρουμπίνια. Πράιντ; Σκοτς Πράιντ σας χρειάζεται παλιολουμπίνες,γιομισοτοποςαδερφεσναουμ.

 

failos7

KRANIDIOTIS6

Δέχομαι την κριτική αρκεί να είναι εποικοδομητική. Εκτός και αν είναι από ποταμίσιο, κουνίστρω, άπλυτο ή συριζοκαμπινέ. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο καλύτερος. Σεβόμαστε, αλλά δε φοβόμαστε τον αντίπαλο. Όποιος φοβάται, να πάρει σκύλο. Και να τον πει Φαήλο(σκίζω ο πούστης. Με την καλή έννοια)

 

 

 

asshole

Best of internet